![]() |
Re: Лодки Gelex.Общие вопросы к производителю.
Ми, як виробник, не любимо міфів - вони не на користь ні нам, ні споживачу. Краще розповідати все так, як воно і є. І ліпше створювати легенди - тобто легендарні човни :)
|
Цитата:
|
Цитата:
И да, у серьезных скандинавов еще и квинтет на пайолах, рундуках и тд.. :-) Один из них: Нажмите здесь для того чтобы увидеть полный текст
|
Цитата:
Горячие финские парни еще и моторы ставят 80 сил на 5.5м лодки. Наши меньше 150 на такую лодку никак не поставят :-P |
Цитата:
|
Цитата:
Але можлива різниця вартості - це лише очевидні фактори. Існують ще й неочевидні, зв'язані з технічним процесом виробництва: як приклад - захист поверхні листа під час виробництва виробу, який потім не фарбується. Повірте на слово - цей фактор аж ніяк не сприяє зменшенню часу на виробництво, і збільшує витрати. Особливо - якщо в процесі задіяна плазмова різка металу. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Shel, Вы тоже представитель производителя ?
Название темы: Лодки Gelex.Общие вопросы к производителю. Хотелось бы знать, кому конкретно задавать вопросы... :neznayu: ТС один, на вопросы отвечает весь форум. |
Цитата:
|
Цитата:
p.s. Ведь производитель в курсе конечно, что потенциальный покупатель хочет получить - компетентный и убедительный ответ... :sos: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
От міжкристалічну корозію ви очима не побачите, але вона є (вірніше, може бути при певних умовах), і доволі небезпечна для сплавів з магнієм. Так само ви не побачите очима зменшення товщини метала при корозії. І ще: є реальність, з якою просто потрібно рахуватись, та зважувати ризики. P.S. Колеги, задайте собі питання: хто читав, наприклад, мануали з користування системами пасивного анодного захисту човна? І чи виконує це рекомендації?:-) Чи взалі має уявлення, що вони існують... Моя власна статистика в цьому плані негативна. Зрозуміло, що при правильно спроєктованому захисті, при його обслуговуванні, з вашим човном нічого прикрого не станеться. А якщо він бачить воду періодично, та більшу частину свого терміну служби проводить на березі, то проживе довгі роки... Але виробники не завжди знають точно в яких умовах буде працювати їх продукція, зважують ризики, та вибирають для себе стратегію. Тому, давайте ставитись до цього вибору з розумінням. Бо очевидно, що в Дніпрі човну потрібен один захист, а скажем, в середиземному морі інший. |
Цитата:
Мені здається я дав відповіді на усі питання, які стосувались нашої продукції. Якщо щось пропустив - перепрошую, я можу уточнити. Єдине що прошу: трактуйте вірно написане. Я жодним чином не стверджував легендарність цього чи будь-якого іншого нашого човна. Я писав, що замість міфів краще створювати легенди, легендарні човни. А в кого вони які будуть - покаже лише час. |
Игорь - а там в теме про понтонные лодки товарищ жалуется на отсутствие наличия понтонов.А я может путаю - шеф говорил что один из тех что мы видели вроде продаётся ?:neznayu:
|
Да, заказы на понтоны временно не принимаем, до мая. Там пересмотри решение. Есть ли что-то на заводе из полуготового - надо завтра мне уточнить, отпишусь. А лучше пусть мне в личку постучит тот форумчанин, пообщаюсь напрямую.
|
У темі 1 долучень
По поводу понтонов был вопрос - к сожалению нет ничего в наличии, и пока не принимаем заказы... =-O
|
Друзья,
компания БРИГ МОТОРС совместно с производителем GELEX GLOBAL представит на выставке "ОХОТА. РЫБАЛКА. ТУРИЗМ" 1-4 апреля в МВЦ на Левобережной две модели: GELEX 390 LIGHT GELEX 440 LIGHT У вас будет прекрасная возможность познакомиться с новым брендом! |
Так, рішення про участь у виставці прийнято - про деталі будемо інформувати.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:27. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010