![]() ![]()  | 
	
| 
	 | 
| 
			
			 | 
		#1 (permalink) | 
| 
            
			 Клубень 
			
			
			
				
			
			Псевдо: Микола 
				Звідки Ви: Бориспіль 
				Карапь: Navigator500+Evin115 E-TEC 
				
				
					Дописи: 13.981
				 
				 
	Сказал(а) спасибо: 8.737 
	
		
			
				Поблагодарили 24.103 раз(а) в 4.127 сообщениях
			
		
	 
				
				
				
	 | 
	
	
	
		
		
			
			 
			
			Начитався про норвезький оселедець з Сільпо, поділюсь і я рецептом. 
		
		
		
			Купуємо 2-3 шт мороженої скумбрії. Розморозити, відрізати голови, випатрошити, витерти насухо паперовим полотенцем. Маринад: 1,2 літра води і 3 столових ложки солі з горкою, 1,5 столових ложки цукру, 2 ст. ложки гаргного чорного чаю без добавок, 2 пригоршні шелухи з цибулі, закип"ятити і відразу виключити, закрити кришкою, як охолоне, процідити. В черево кожної риби покласти 3-4 шт. копченого чорносливу, скласти в посудину (емаль, або скло), бажано, щоб лежала рівно. Залити холодним маринадом (можна дотатково покласти в маринад кілька шт. чорносливу. Закрити кришкою, поставити в холод на три доби. Час від часу бажано повертати, щоб рівномірно була пофарбована. Дружина додає ще і перець душистий горошком. Витяти, знову протерти паперовим полотенцем (не мити!). Смачного!  | 
| 
		
 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| 16 пользователя(ей) сказали cпасибо: |  
@lexandr (25.07.2016),
 
alex__k (24.07.2016),
 
ANRI-72 (24.07.2016),
 
bacha-sergey (18.08.2016),
 
Demon (25.07.2016),
 
FISHER (24.07.2016),
 
Gonivo (17.03.2018),
 
Grygorzim (24.07.2016),
 
HolyDiver (24.07.2016),
 
maestro82 (28.07.2016),
 
MERLIN (24.07.2016),
 
tarantas (24.07.2016),
 
БАКЕНН (14.10.2016),
 
БОНДЫК (01.10.2017),
 
Влад (28.07.2016),
 
Малый (24.07.2016)
  | 
		
![]() ![]()  | 
	
	
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
		
  | 
	
		 |