![]() |
Re: Как вам такая новость?
Не знаю. Єдине що як наче профсоюзне зібрання було.Хз для чого, але була доведена інфа ,що підприємство завершило стадію підготовки,під переведення в акціонерне товариство. Що з цого вийде не знає ніхто, і які плани теж. Одне думаю без рішення на верхах ,таке не можливо провести. Мабуть комусь таки вдалося, перенаправить бабло. Хотя зараз має підприємство ..уеву тучу боргів.Може як списання цих боргів, там мільярди.Вобщим зараз повний сюреалізм.
|
...................Зараз досить активно відбуваються речі пов"язані зі зміною форми власності що до великих держ.підприємств. Так днями був проданий завод "Електронмаш" колишня назва "ВУМ", що на окружній дорозі (в Києвосвятошинському районі), і новим власником, по великому рахунку вже давно не існуючого підприємства, але такого що володіє великою земельною ділянкою, став власник компанії "Фуршет" Ігор Баленко (депутат Київради), але й тут не все зрозуміло, кому ж тепер реально належатиме це підприємство (земля) тому що наприкінці 2021 року комп. "Фуршет" була об"явлена банкротом і левову частину її власності перекупила фірма "Сільпо" що входить до складу компанії "Фозі-груп". Взагалом все як і завжди - повна муть , як для звичайних громадян і суцільна нерозбиріха.
|
То вже розглядають не як заводи, а як землю. Збанкротять та забудують офісними центрами або житлом
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Посмотрите, чем я поделился(-ась): В Україні назріває дефіцит річкової риби | Бізнес новини України | Бізнес UA @MIUI| В Україні назріває дефіцит річкової риби | Бізнес новини України | Бізнес UA
|
У суботу, 5 лютого, близько дев’ятої години ранку на Повітрофлотському шляхопроводі у Києві сталася ДТП за участі службового автомобіля Нацполіції Skoda Kodiaq та Lexus RX350. Джерело: https://censor.net/ua/n3314359
|
Цитата:
|
Цитата:
........................Що до першого не знаю , а цей зазнав незначних ушкоджень і може продовжувати патрулювання в повному обсязі, так відзначено в статті. |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
А я за то что бы их кол-во увеличилось в сотни раз...:cool2::cool2::cool2:
|
У темі 1 долучень
С сегодняшнего дня Ковидной тысячей можно рассчитаться в магазине Flagman!:cool2:
|
День дизельного двигателя и бегство Януковича: Что отмечаем 23 февраля
Цитата:
Цитата:
|
Я бы ещё в этот день добавил отложенный старт доллара.
|
ВВодять режимні обмеження в прикордонних регіонах для посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму. Це стосується Харківської, Донецької, Луганської, Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:45. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010