![]() |
Re: выбор оружия для "дома"
Вітаю, хлопці чи є в кого знижка чі картка на знижку в магазіні "Ствол" ? Планую купівлю нарізну зброю.
|
Цитата:
За ненадобностью готов продать свой Зброяр Z-10. Полностью укомплектованный. |
Зброяр, да ше в такому калібрі то пісня, але я не тяну. Да і потреби інші. Розглядаю sab2000 в калібрі 9-21.
|
Цитата:
Слишком всё хлипкое, не сбитое , несуразное ... многие кайфуют, но они стреляют , в основном, изображая из себя неподвижную мишень ... в плюсах магазины ... это да, важно ... с патроном сейчас полная жоппе ... только СТС и хер купишь нормальный запас, чтобы сразу , но это касается и 0,223 ... |
Дивився давно на sub2000, в минулому році також в магазині тримав в руках і жодних емоцій позитивних не отримав. Підкупае його компактність, та партія що зараз мацав в магазині дуже сподобалась, все плотно та тугенько. До того позитивні відгуки в амеріканських користувачів, пробіг по 5000-8000 пострілів і все працює.
Планував ак, але повна відсутність набоя і відсутність можливості його релода та неадекватна вартість зброї змусила шукати інші варіанти. |
Цитата:
От "нападения" на дом точно спасет. Особенно в моем случае, когда еще травмат есть. Цитата:
Очень достойный по надежности вариант! Цитата:
У меня 500шт есть на "черный" день... |
stp, я писал про Келтек, а не про арку, к АР-системам притензий быть не может)
И калибр правильний, и энергия патрона выше АК, но тренироваться стрелять дороговато) tarantas, АК то вже в минулому, имхо, для громадянської зброї Якщо під 9*21, я гадаю, можна зайти у тір, та постріляти з аналогів, для вибрати, потрпатити на це годину, та отримати консультацію по зброї від досвіченого інструктора, може думка зміниться радікально ... Компактність "з коробки" є у Tsvircoon S, виробник у Київі, але там цінник набагато вище Келтека( І я за 0,223 як більш універсальний набій, і за АR , брати зброю, то брати зброю. Хоча сам стріляю з Цвіркуна, бо патрон дешевше, доїдає 4-ту тищу, поки все добре. Але 9*21 це тільки проти незахищених хулиганів .... І ще ... про рушницю не думали? і дешевше, і набої зараз є ... |
У темі 1 долучень
Маю mossberg 835 в 12 кал. З двома стволами, гладкий та нарізний. Зараз продаю.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:18. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010