![]() ![]() |
|
![]() |
#1 (permalink) |
Забанен
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Олександрія
Карапь: На ногах)
Дописи: 2
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Доброго дня шановна спільното.Цей коментар не несе рекомендаційний характер, а суто моя думка)
З приводу акумуляторів. Читаю і диву даюся скільки людей досі використовують свинцево-кислотну технологію. Так дешевше, але ж скільки мінусів. Велика вага, маленький термін служби, використовувати потрібно тільки у одному пололоженні. Наприклад літєвий акумулятор з хімією типу НМС 12в60Аг матиме вагу 3,5КГ порівняйте цце з автомобільним і дайте відповідь самому собі, мало це чи багато. Кількість циклів більше у 10 разів, використовувати можна в будь-якому положенні. А ось уже інше питання, яка майстерня вам виготовлятиме акумулятор, та з чого саме будуть виготовляти. Два однакових літієвих акумулятора можуть мати різну ціну, і різниця ця може бути навіть в декілька разів. Така була моя історія і думка з приводу кислотників... Всім попутного вітру))) Востаннє редагував stp: 29.12.2023 о 14:22. Причина: Удалил рекламу |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: Lagoon 620
Дописи: 152
Поблагодарили 401 раз(а) в 103 сообщениях
|
![]() Вообще-то про цену и "качество" литиевых тут все просто и понятно. И "абы как" это вопрос только к качеству сварки. Литиевые АКБ в батарею надо собирать с учетом тока который они отдавать будут. Это легко считается. Ну и не забывать что BMS нужна, и нельзя бросать АКб в сарае без подзаряда на год ![]()
![]() |
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Забанен
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Олександрія
Карапь: На ногах)
Дописи: 2
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Якість зварювання це далеко далеко не основний критерій, тим паче у велих акумуляторів з'єдння на болтах або гайках. Стосовно БМС ви написали, вона може бути за 250грн а може коштувати 5000грн. Велика різниця чи не так? Також самі комірки можуть бути секондхенд який свій ресур уже відпрацював, а може бути новим. Ви згодні ? |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Карапь: Lagoon 620
Дописи: 152
Поблагодарили 401 раз(а) в 103 сообщениях
|
![]()
у нас спор ниочем ![]() я с литием не один год работаю, как и со свинцом. Литий не прощает ошибок. В отличе от синца. И хорошо горит... Ну и сварку никелевыми пластинами (никель в 6 раз больше сопротивление чему меди) абы как - очень много на что влияет. Так что переходить или нет - каждый решает сам. Но с переходом внимательность и ответственность сильно возрастает. А BMS за 5000 - всего-то наличием "крутого проца" отличается и током балансировки. Опять-же: все считать надо, если вы собрались ставить 100Ач пакетики то не надо на них ставить BMS на 0.5Ампера балансировки ![]()
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень, модератор
Карапь: в подписи
Дописи: 19.430
Поблагодарили 17.604 раз(а) в 6.209 сообщениях
|
![]()
Неплохо было бы почитать Правила форума для начала. Еще одна ссылка и БАН навеки.
![]() |
![]() ![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Продам аккумуляторы 12V 7-75 Ah | Шедевр ck | Архив | 102 | 26.09.2017 23:02 |
Оживим аккумуляторы для эхолотов | P_Petrovich | Электрика | 5 | 30.08.2013 00:13 |
Аккумуляторы холода | oleglena | Архив | 5 | 17.06.2013 22:19 |