![]() ![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.887
Поблагодарили 6.033 раз(а) в 2.118 сообщениях
|
![]()
........................Тема дійсно нагальна і така що постає для багатьох людей непереборною проблемою - нажаль. Але , як мені здається рішення її лежить в площині саме отого висловлювання : "Не всі гроші світу", підозрюю що у багатьох людей виникло питання і воно дуже слушне, про які цифри йде мова ? "Не всі гроші ........" - це скільки ? Якщо говорити про човен вісьмиметровий
![]() ![]() ![]() .........................Підозрюю що мене зараз далеко не всі зрозуміють і тим більше підтримають, але мушу сказати те що на справді про це думаю. Багато хто з "старих Клубнів" пам"ятають певні спірні фінансові моменти , коли було важко схилити людей до спільного рішення і тоді один відомий Клубень виголосив певну фразу , котра звучить наступним чином : "Просто треба більше заробляти" , припускаю що вся ця тема лежить саме в цій площині. Нажаль поки що в нашій країні не існує, ну от поки що недійшли руки до створення соціальних програм по вирішенню поставленного питання ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Поход Киев-Черкассы-Киев Нужны советы и помошь... | Пух | Черкассы | 31 | 22.08.2017 10:16 |
Пробег Киев-Полоцк-Киев. Качество дорог. | stp | Путешествия зарубеж | 10 | 12.12.2011 20:01 |
Поход Киев-Кремень-Киев | RINO | Клубные мероприятия | 41 | 22.07.2010 12:23 |
Поход Киев-Десна-Киев 2010 | dimon | Клубные мероприятия | 624 | 28.06.2010 21:57 |