![]() ![]() |
|
![]() |
#1 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
![]()
Вітаю всіх!
Хочу підняти тему, яка рано чи пізно "торкне" багатьох з нас ... Це - вік.))) В розумінні, що захочеться гальюн на борту, камбуз та ін. Глісер-досвід, наче маю... Але тепер обираю карапь "для жізьні" ))) Стикнувся з тим, що "мій" розмір - це 8-10 метрів, та вага 3-5 тон, в залежності від моделі, яку оберу. І тут - як раз засада... Принаймні, в Києві. 1. Де в Києві (бажано правий берег, або південна частина Києва) - можна краном скинути підняти човен до 10м і до 5 тон? 2. Де і яка під такі масо-габаритні (до 10 м) вимоги є інфраструктура, тільки ж не за "всі гроші світу".... Тобто - - живлення 220 вольт на боні (або біля бону) - заправка водою танка 100-200 літрів - заправка дизелем баку літрів 100 - адекватна охорона 3. Де є можливість проведення якихось, хоч мінімальних "доводочних" робот по корпусу - підфарбувати, зробити (переробити) стіл-стул, щось натягнути-підтягнути, поміняти фільтри та ін. Вимога проста - щоб не стати "рабом човна", не носитись з ним, як дурінь з писаною торбою.... Думаю, що ці питання будуть цікаві не тільки мені. Бо всі ми - старіємо )))) |
![]() |
![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Поход Киев-Черкассы-Киев Нужны советы и помошь... | Пух | Черкассы | 31 | 22.08.2017 11:16 |
Пробег Киев-Полоцк-Киев. Качество дорог. | stp | Путешествия зарубеж | 10 | 12.12.2011 21:01 |
Поход Киев-Кремень-Киев | RINO | Клубные мероприятия | 41 | 22.07.2010 13:23 |
Поход Киев-Десна-Киев 2010 | dimon | Клубные мероприятия | 624 | 28.06.2010 22:57 |