![]() |
Silver Bullet 395
У темі 3 долучень
Вітаю водно-моторне братерство!
Представлю вашій увазі прототипи нового човна Silver Bullet 3,95 Довжина 3,95м Ширина 1,74 Кілєватість на транці 10° Кількість на міделі 14° Орієнтовна ціна еквівалент 2300$ Опціонально в човен можна буде дозамовити самовідливну фішплатформу чи поперечну лавку в яку може бути інтегрований аератор чи рундук. Також опціонально можна збільшити висоту борту на 100 мм як на відео Приватний брус зроблений під замовлення з Т- пазом по усій довжині човна. Човен буде мати блоки у кормі і носі , які заповнюються двокомпонентною піною Basf ? щільність піни 45кг/м.куб., що буде забезпечувати позитивну плавучесть. Готові човни покажу на протязі 2 тижнів , сьогодні пінимо і дозбираємо. Вага чавна з аератором, фішплатформою, вініл, ковролін 250кг. http://youtu.be/auCw7nguOGE http://youtu.be/0lAk9Vl5Tm4 http://youtu.be/a1THhfm2DG0 |
Re: Silver Bullet 395
Файна лодка, яка вага в базі, які мотори передбачено, від л.с. та до?
|
Цитата:
Мотор 25-30 сил буде за очі , але думаю що під 15ти сильним теж повинні бути нормальні ходові властивості. Як тільки зійде лід - одразу на воду тестувати. |
Цитата:
Если без регистрации под 15-ху с наклейкой 9.8 - то тогда более узкий корпус с обрезанным носом длиной 4.05 ( погрешность рулетки) с килеватостью 6-8 градусов на транце и максимально соптимизированный по весу/прочности и без лишних наворотов.:neznayu: |
Цитата:
Я впевнений що на ринку є досить варіантів, щоб вони були не однотиповими , а з якимись відмінностями. |
Какие толщины на днище и на бортах?
|
Цитата:
Товщина 3мм |
Абсолютно все лодки такого типоразмера под 15 идут около 40, лично мне больше и не нужно.Зато места там столько,что не одна ПВХ и близко не стоит.Мой кораблик уже на стапеле))
П.С. А 8 штук за регистрацию я найду куда применить,нефиг этих дармоедов кормить.. |
|
Цитата:
|
Покури тему, всё станет понятно.Бестер 390(точно такого размера),Тактика 390, Волжанка 420,Girgis 390-все под 15 идут минимум 40 с одним ездуном. Ютуб в помощь.
Кстати,ПВХ 3.3 если это не риб- не один 40 не поедет,дно гуляет и дельфин сумасшедший. |
Ну YouTube так YouTube:->...
|
Вітаю Усіх!
Якщо порівнювати з іншими човнами , в яких силовий нобор 2,5мм , а борт 2мм , в яких ширина по скулі 1,4м , то звісно , що такі човни ідуть 45 під 9,9. Сам знаю , бо тюнінговав 2 човни які ходять на таких швидкостях. В даному проекті по кругу 3 мм , це означає що човен важчий і ходові іспити як зійде лід , під 25к.с. ямаха і 15 к.с ямаха 2т. і 20ка ямаха. Маю припущення що під 20к.с. пуде 38-40. а поки Silver Bullet 395 Ви запитували :"Чи Рівне дно у човна?" Або : "А зварювальні шви у вас рівні і гарні? " Відповідаю : "Рівне!", "Надійні!" Але ліпше побачити чим почути! Усім вдалого життя! |
Интересно будет посмотреть её ход не по тихой воде и под дистанцыей! Вариант очень заинтересовал!
Добавлено через 37 минут Только что глянул вашу лодочки 525 это просто красавица ! Молодцы ребята! Чувствую надо собирать деньги и по весне просится на тест драйв 395-й |
Ждем тест драйв. )
|
Та не, смотрю только на на 395 ю. И так супруга не в восторге от моих желаний! А я не могу без воды, нравится с детства лодки и моторы!
|
У темі 3 долучень
Вітаю
Задня платформа і зручність керування румпелем. Нагадаю корма самовідливна з сухими рундуками. |
Не знаю как кому но мне больше нравится когда есть консоль, осенью очень помогает от холодного ветра
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
P.s. Толя, я знаю что у нас страна советов, :-)) лезть в готовый проект со своими мыслями немного неправильно, но один момент. На 420 Фурсиле вариант румпельного управления при низком транце, 380 мм был не самый лучший. Высокая перегородка между рецессом и копкитом. Мне не очень понравилось. Это так для информации. Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:51. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010