![]() |
Re: История одного Амура
У меня экобонд , вечный и хороший в работе. Обклеил морским ковролином (я Гене такой привозил).
|
У темі 18 долучень
Вечір в хату!
Насиплю фоток, роздивляйтесь , запитуйте, коментуйте. :proka4u::proka4u::proka4u::proka4u::proka4u::proka4u::proka4u::proka4u: |
А какой длины у тебя салон ? Есть две карты по моему от Тракера . Есть фото в продам.
|
Моё мнение, что салон частично должен быть "мягким", иначе любимое плавсредства превращается в коробку из фанеры или металла.
Мне нравится ковролин. |
Для филёнок думаю подошёл бы вспененный ПВХ. Потом его обшить. Как вариант.
|
Толясик, нах все эти сопли и гламур! Никаких ковролинов и винилов! Фигач рифленку не выбивайся из стиля :-))
А если честно то ковролин удобен а винил практичен... Но лодка то в основном рыбацкая... Так что скорее всего винил будет получше |
Винил круто и удобно, но мля стоит он что самолёт - 1500 грн. за погонный метр. =-O
|
Толя дам підказку. Недивлячись на все низ тре робити з бакелітової фанери а верх по типу під покатухи. (хочеш вініл кожзам....) поясню. На рибалці всяке буває тре шоб було практично ( змив відром і красота) на покатушках дівчата (жінки) люблять красоту, але підлога і все шо до 20-30 см від неї вони не бачать, головне шоб вище все подобалося.
ПС собі робив саме так. |
Попередньо буде еко-бонд.
Тепер шукаю пару сидінь. З лунда або трекера. Може хтось порекомендує щось? |
Коли вона вже воду побачить? Планувалося ж до відкриття сезону! А він вже скоро й закінчиться!!!
|
Цитата:
Фінішна прямя, більш детально і конкретніше відповість Гена Б. |
Та знаю як і що робиться!!! Коли свою робив, теж так само було - планувалося одне, а вийшло зовсім інше! Вам терпіння і впертості довести почате до кінця!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
Максим к сожалению лоханулся и кресла на даче намокли
|
А были хороши!
Им совсем кирдык, или чистятся? |
Отправил в личку.
|
У темі 9 долучень
Добавлю трохи інтриги......
повільно , але . |
У темі 17 долучень
Мої вітання водно-моторне братерство!
Все що нас не вбиває, то робить нас сильнішими. Я давно казав що осилить дорогу ідущий, який має мету прийти у пункт призначення. У понеділок естафету приймає Влад Влад:*-)%*:*-)%*:*-)%*:russian::russian::russian::garmonist::garmonist::garmonist: А потім будемо висуватися на водні іспити ...... Усім добра і наснаги! |
Сильно получается. :cool2:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:06. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010