|
Амфибии, Аэросани и Самолеты нетрадиционные для воды средства передвижения |
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
03.05.2016, 23:26 | #21 (permalink) | |||||||||||||||||||
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Київська обл, смт.Гостомель
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.676
Поблагодарили 7.176 раз(а) в 3.165 сообщениях
|
Re: Ходосовка.Полёты.
Снова копия текста
|
|||||||||||||||||||
14.11.2016, 14:52 | #22 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. На кінець сезону таки я відремонтував свій Ноут.
Ну і практично вчора прямо перед самим снігопадом ми таки трошки вспіли вихватить у природи трохи польотів. Якщо можна так назвати. Тому що в принципі до 13.30 було дуже слабо . А після 14.00-14.30 таки трохи роздулось . Правда те що обіцяв віндгуру не набрало. Але 2-3 м/с таки роздулось. І як не дивно на горі був аншлаг. Мабуть інтоксікація перед зимою. Ну польоти були в основі тренувальними. Тренувальні осадки на полку, на склон , по кромці були в повному обсязі. Вже хто хотів те й витворяв. Вітер рвний мякий. В один час даже піддуло до уровня пару тройку галсів. Були дельти також. Ну і звичайно спілкування. А повітря. Ще й з тою думкою, або розумінням що вже завтра все буде в снігу. І це також було вдвоє приемніш. Були до саої темноти. Ще вечорком перекус на природі чай з медом, з своєї пасіки знайомий угостив. Просто шикарно. Ну і по домам. |
6 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
biocon (14.11.2016),
JIGit 4ever (14.11.2016),
Konstantin 69 (14.11.2016),
MERLIN (15.11.2016),
Авиатор (14.11.2016),
русалдини (06.02.2017)
|
05.12.2016, 19:38 | #23 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Випадково знайшов відео Ходосовки з моєю участю. З 3.00хв лечу третім на салатовому крилі. Ще крайнє крило фірми . Флайт дизайн-стрим.
Цікаво з сторони подивитись на спроби втриматися в слабкому динаміку, на перегруженому крилі. http://www.youtube.com/watch?v=YBS2Gl52FcQ |
Пользователь сказал cпасибо: |
БАКЕНН (05.12.2016)
|
05.02.2017, 21:23 | #24 (permalink) |
Клубень, модератор
|
копія
Як завжди доброго всім. Ну й знову Ходосовка. Виглядував не дуже впроді обнадійливий прогноз. Восток десь з 12.00. На Мальдіви не вийшло на суботу. То вирішив їхать попри все на Ходос. З ранку була тиша. Хотя й віндгуру це писав. Ще й щось тіпо крупи де не де пролітало. Але що вирішено ,то вирішено. Їду. Прибув десь о 12.00. А там аж десь 6 чи 7 дельт складаються. Ну поки то да сьо. Вийшов на гору.Дивлюсь начинає піддувать. На вечір прогноз давав посилення. Що до речі так і вишло. Пошли невеличкі пориви, де більше де менше. В які ми пригали. Дельти собі літали. В такому режимі дойшли мабуть до 16-ї години. І от тут вже подуло. Результат хто як хотів літав. І учльоти і іструктори. Всі. Ну і до упора до темноти. Ну мабуть гарних минут 50-т таки є. Налытались напригались в плюхи. Ну як то кажуть день вдався класний. Чого і вам бажаю. Отаке от. Востаннє редагував Вовчик: 07.02.2017 о 02:24. |
9 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
Ambassador (08.02.2017),
Aлeксандр (07.02.2017),
biocon (06.02.2017),
FISHER (06.02.2017),
JIGit 4ever (06.02.2017),
sema (06.02.2017),
БАКЕНН (05.02.2017),
русалдини (06.02.2017),
Шурави (05.02.2017)
|
07.02.2017, 21:13 | #25 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Re: Ходосовка. Полёты.
Ще пару фот з моєю участью. Я в принципі на першому плані.
Бразильске крило СОЛ-Еліус-2. Востаннє редагував Вовчик: 07.02.2017 о 21:53. |
08.03.2017, 21:03 | #26 (permalink) |
Клубень, модератор
|
копія Накінець Весна.
Всім доброго. Ну і знов Ходос. Невеличкий звіт. Довго видивлявся Восток на ходосі. І тут замайорів на міжнародний Жіночий день 8-Березня. До речі вітаю всіх жінок з святом Весни,і краси. Ну значиться віндгуру так гарно писав на 8-ме. Але сталося так що з ранку сильна волога. І як би до обіду Восток. Приїхав а гори в тумані не видно взагалі. Народу з ранку не так вже й багато було.Але сила вітру2м/с. В поривах трохи більше. Для учльотів було норм. Потім як завернуло на південь.та к більше і не поворачувало. Потім розвіялось, пробилось сонечко. Але з півдня вже не вертався напрямок.Трохи вірівнювалось. І в цьому народ так і трудився що мог те вижимав з погоди. До речі як набігло народу, потім. мабуть ітоксікація дойшла до апогею. Хотя Весняний день шикарний. Крила народ провітрив. Трохи політав. Та й я провітрив Адікта. День і настрій шикарний. Чого і вам бажаю. трохи фото |
БАКЕНН (09.03.2017)
|
20.05.2017, 10:58 | #27 (permalink) |
Клубень, модератор
|
копія
Давно не писав щось. Доброго всім. Традиційно знов Ходосівка. Довго видивлявся прогноз. Ну і випав на сьогодні північ-схід.. Днем дивися в свойому регіоні дуло не слабо. Але по прогнозу стихання на вечір. Так і вийшло. І на роботі биринько підігнав справи. І дома. Ну шо ж тут робить їду на Ходос. Прибув десь о 15.30. Ще трохи дульник, але начав слабнути.Фонового вітра було мало, в основному термічка, пузирі. В які хто мог ниряв, і скільки міг вижимав. Потім невеличка пауза. І ще добавилось ,,молоко,. правдав не дуже стабільне як того очікувалось. Але й того в принципі хватило політать. Я правда повезло мені вцепиться в гарний поток, іііііііі я здрейфив. Блін шось так все ходуном ходило, Я розумів в принципі його ширину, а вірніше визначив поки від края до края літав. Добре підіймало. По пуху в повітрі бачив відкіля йде. І забздів вибачайте. Шось теліпало крило, або я просто не був в термічці. І мені показалось що від ТРЦ, або тих дерев йдуть роторі. І я вийшов з нього. Блін як жеж жалко що не було рації. Кривенцов просто з жалем дивися як вивалювася з такого потока. Самого жаба давить. Така змога була перший раз відірватись від гори. Фото якось не робив. Може пару відюх. Хотя й тих як завжди забув включить камеру коли літалось. Ну з пів часика думаю кусками таки налітав. P.S. Ну не западло га саме в момент коли поток піймав, і не взяти рацію. :apstenu: :apstenu: :apstenu: Ну зато один прийомчик від Кривенцова вже начинає получатись, Що дуже радує.треба ще практикуватись. Дуже прикольна штука. Р.S. Ну і невеличке відео про польоти вечором. Як кажуть парапланеристи в ,,молоці,, В вечірньому ламінарному повітрі. Про шо і пишу в бажаючих злетіти з горки. Повітря рівне без всяких там термічок і таке інше. До речі так і не можу найти який небуть простенький відео-редактор. Щоб накладать музику на відео. Друге відео посадка на полку. так кажуть на перекат гори. Востаннє редагував Вовчик: 20.05.2017 о 11:13. |
БАКЕНН (31.05.2017)
|
31.05.2017, 20:23 | #28 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Ще трохи фоток з Ходоса. На фото Бразильске крило фірми SOL . Марка Ellus-2
|
БАКЕНН (31.05.2017)
|
12.01.2018, 00:51 | #29 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Сьогодні дуже важливий день для мене. Давно не виставляв відео, і на те були причини. На жаль по моїй вині, хотя й сам не знаю як заробив. Влізли вредні навички. Весь сезон боровся з проблемою. З Травня місяця, і до сьогоднішнього дня довбався з проблемою. Сезон був далеко не простим. І накінець в першому виходу на польоти цю проблему таки я поборов. І сьогодні все стало на свої місця. І одне коротеньке відео мого старту, але старту вже в радість, кайф, балдьож . Коли получаеш дійсно сцілення від шкідливих навичок. Тепер буду старатись викладать цікаві відео.Знову в темі.
Востаннє редагував Вовчик: 12.01.2018 о 00:58. |
12.01.2018, 08:48 | #30 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Киев
Карапь: Прогресс м, Вихрь 50
Дописи: 23.717
Поблагодарили 10.161 раз(а) в 1.991 сообщениях
|
В чому була проблема?
12.01.2018, 11:38 | #31 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Проблема була в тому ЩО . В турбулетному повітрі, поток повітря змішаний. Тобто по всій довжині крила по різному йде нагрузка. По тангажу я крило відпрацьовував. А проблема була в горизонтальній площині. Вірніше проблема в тому як я відпрацьвував різну нагрузку на консолі крила. Тобто в турбулетнтному повітрі, на ліву,і праву консоль крила різна нагрузка.Якщо на якусь консоль йде більша нагрузка,її треба компенсувати другою консолюю піддавив клеванту. В мене получалась антифаза. Тобто там де треба було компенсувати, я не компенсував, і там де не треба було я добавляв.
Тому виходила горизонтальна розкачка,і в з"язку тим що крило мало розкачку. Це все ще передавалось на вільні кінці, ну і звичайно на підвіску. Виходило що мало того що крило в горизонтальній розкачці,так ще в підвіці дуже мілка розкачка, яку вагою ну не як не вловить. Ну й вчора таки я в цьому розібрався. Десь я не достатньо уважно відніся до до цього. І як результат неправильна навика замістила, правильну. Ну й маємо те шо маємо. Польоти всі звелися до ковиряння в косяку. Ну піндюліни в повітрі. Але слава Богу і інструктору таки я докопався. На цьому фоні переміняв крилов. Хотя й є позитив привезли з Польші два шикарних крила. Які вказані в підпису в мене. А вся проблема була в мені. І вчора я просто кайфонув. Крилот стало як на рельси, на підвісці тишина. Від крила Нова-Ментор просто прозрів в правильному режимі це шо з Запорожця пересіти на Мерседесс. На відео Ментор. Просто КАААЙЙЙФФФ Востаннє редагував Вовчик: 12.01.2018 о 11:54. |
Вареник (12.01.2018)
|
12.01.2018, 12:28 | #32 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Киев
Карапь: Прогресс м, Вихрь 50
Дописи: 23.717
Поблагодарили 10.161 раз(а) в 1.991 сообщениях
|
Тепер зрозуміло
Петрович & (12.01.2018)
|
12.01.2018, 20:24 | #33 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Дядя Саша
Звідки Ви: г. Черкассы
Карапь: Прогресс 2,
Дописи: 771
Поблагодарили 762 раз(а) в 188 сообщениях
|
Вот-вот, и мой дэдушка Валико гаварил, у них в гарах тож такой птиц паявился, параплан называется. Хищный птиц. Восем раз стрэлял, пока челавек пустил.
|
18.03.2018, 11:05 | #34 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Ну шо накінець таки зміг вибраться на Ходос. Шо сказать день був непередбачуваний. І просто ульотний. На роботі нема соляри,відпрашуюсь і жену на Ходос.Не літав з крайнього вихода мабуть півтора, два місяці.
З огляду на те що відновлююсь в польотах.Поставив задачу позлітать з гори. Можливо зучбової попригать, так званий ,,лягушатник,, Але що значить досвід Сенсея. Ще вибачаюсь був в середу на горі і втикав на 1-2м/с. А позавчора доволі свіжий вітер від 6-8м/с. Як в бувші часи. І короче Сенсей запускає мене .І вуаля виявляється трема менше мандражировать, а працювать. З паузами на чай, і погріться налітав минут 30-ть. Може більше. Я раніш побаювався в такий вітер сідать на гору.А в цей день і на гору, сідав і літалось від душі. І потоки були восходящі,набори над горою метрів 60-70. Вобщим зачьотний льотний день. За що щира дяка Сенсею. Його відео на його ж каналі. Мені якось біло не до зйомок. Літали всі даже учльоти в цей день першийраз полетіли. Літав на Нова-Ментор.Для інфи. В основному я на відео з наставленнями Сенсея. Але день був просто класний. Востаннє редагував Вовчик: 18.03.2018 о 11:09. |
07.07.2018, 00:00 | #35 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Перші мої потуги в відеоредакторі.
На відео той же день, що в попередньому відео. Тільки то інструктор знімав. а це з моєї камери ,і то була не заряжена, і виключилась на самому цікавому місці. Буду старатись знімать більше відео.Бо доковирював дрібні косяки. Більш менш розлітався. Ну і невеличке відео. |
21.08.2018, 23:28 | #36 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Їздив на авторинок за З/Ч. Ну й не проїхав мимо.Випадковий зліт для душі.
Майже штіляка, жарище. Але пару пихів піймав. І таки пару раз злетів. |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
16.12.2018, 23:32 | #37 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Давно не відмічався. Вобщим получилось вибратись на Ходос.на жаль вліпили електронку, Часу тепер не так багато. Але погода вроді дала шанс політать. Прибули в обід. Були підлботи спочатку на ,,полку,, є такий там виступ. Побігав подихав, а під вечір ще якихось 15-20 мин політав.Поки не начало сутеніти. Мусив сідать, поки звернутьи все обладнання до темряви. Снігу піндец кіко. Додому приїхав мокрий,за те дуже задоволений. Чого і всім бажаю.
|
08.01.2019, 00:33 | #38 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім ну шо сезон 2019 відкритий. Перед перед святом Різдва неочікувано вибрались на Ходос. Погода була класною.То добавляв вітер,то здувався. В общим на всякий смак.Хватало і політати, і на ,,полку,, попригати. Підтянув добре польоти, і посадку по відпрацьовував. І все шо хотіли те й робили.Єдине трохи сніжок ,трохи підкидав клопоту. просто треба було витрушувать з крила частіше.Дельтики теж нам компанію составили.А взагалі шикарний святковий день. Чого і всім бажаю.
P.S.Задовбала сідать камера. Шось зовсім паганенько держить заряд. Тому поки нема зйомок польотів. |
15.12.2019, 11:10 | #39 (permalink) |
Клубень, модератор
|
Доброго всім. Давно я не писав.То камера не працювала.То комп не працював.
Вобщим вчора зовсім неочікувано польоти до самого вечора. Зовсім не планував Віндгуру прогноз малював не дуже. Взагалі зараз погоду вгадати просто нереально. Ну в час були там. І до самого вечора.Налітався як паук. Крило NIVIUK KOYOT-1 начального класа.Але виявилось дуже класним як для себе.Дуже сподобалось. На відео красне крило.Відос не мій. Востаннє редагував Вовчик: 15.12.2019 о 11:14. |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
БАКЕНН (15.12.2019),
Дмитрий 4146 (15.12.2019)
|
15.12.2019, 12:13 | #40 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Дмитрий
Звідки Ви: купянск (вернулся в киев)
Карапь: разбит аккупантами
Дописи: 3.108
Поблагодарили 1.679 раз(а) в 736 сообщениях
|
Вовчик, красиво!
|
Вовчик (15.12.2019)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми | ||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Полёты на Бланнике.Или визит к Бублику. | Авиатор | Амфибии, Аэросани и Самолеты | 91 | 04.08.2013 16:07 |