![]() ![]() |
|
|
#10 (permalink) |
|
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 304
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
Згоден, з Вами, Вадим. Про "всі гроші світу", я відштовхуюсь від вартості цих сервісів у сусідній Польщі (в "річній" її частині, тобто - Мазури, Щецин та ін. - аналог нашого Дніпра).
Наприклад, човен 8 метрів, 3 тони - скинути на воду краном там коштує 170 злотих, тобто 1200 гривень (в той день, коли скидають всі човни в яхт-клубі, цей день встановлюють завчасно), а персональний сброс - зрозуміло, що коштує дорожче. Я веду мову про те, де просто в Києві можна купити таку послугу (сброс). Чи послугу зберігання дліноміра. Чи послугу заправки водою баку 100-200 літрів, щоб не носити каністрами і не возити машиною. ДОбре, нехай навіть по "польскій" ціні, але де? Де дліномір можно почухати-пофарбувати? Де зарядити аккумулятори, щоб не носити в машину і не возити їх додому... Можливо, я збочинець, і дофіга чєго хочу? Я теж їзжу на яхтинг (в тому числу - в ТУрцію), я ж не вимагаю безкоштовних муніципальних швартовок (як в Греції) і заправок на кожному острові... Наче скромні і логічні вимоги водномоторника. ТУт один з клубнів каже, що треба "втєрєцца в довєріє в яхт-клубі" і тоді все буде. Але мені це нагадує часи совка і "достать по блату". Чому я повинен когось поїти бурячанкой і виставлять паляну, щоб отримати можливість віддати йому свої гроші? Востаннє редагував Oleksii: 16.03.2021 о 22:28. |
|
|
|
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Поход Киев-Черкассы-Киев Нужны советы и помошь... | Пух | Черкассы | 31 | 22.08.2017 11:16 |
| Пробег Киев-Полоцк-Киев. Качество дорог. | stp | Путешествия зарубеж | 10 | 12.12.2011 21:01 |
| Поход Киев-Кремень-Киев | RINO | Клубные мероприятия | 41 | 22.07.2010 13:23 |
| Поход Киев-Десна-Киев 2010 | dimon | Клубные мероприятия | 624 | 28.06.2010 22:57 |