![]() |
Re: Offroad Фрегат 2016
Цитата:
|
Мої вітання!
По ітогу голосування, паті відбудеться 14 січня. Тому реєструємось і перераховуємо на карту кошти на закупку провізії. Свято наближається ........ |
Толян, пиши меня вместе со скво, ну и "мелкий" паровозом как всегда идет.
|
Цитата:
Оплата на клубну карту!!! Приват Банк 5I68 7Ч2З 5I7З 635Ч И Саня сразу отразит тебя в списке M:-)M:-):cool2::cool2::giveheart: |
Шановні добродії, так як планується клубний захід, а всі приїздитимуть з маленькими дітьми, велике прохання не брати з собою бійцівських і агресивних собак. По можливості залиште їх вдома, якщо ж нема такої можливості і Ви приймаєте рішення свого улюбленця брати з собою, Ви повинні розуміти відповідальність і забезпечити безпеку всіх оточуючих.
Бійцівськи і агресивні собаки залишаються вдома. Дякую за розуміння! Добавлено через 1 час 11 минут Цитата:
Попереджаю !!! Чотирнадцятого! :russian::garmonist::*-)%*:giveheart::cool2::ok: |
Всем Доброго времени суток!M:-)M:-)M:-) С вероятностью 90% буду!:ok::ok::ok:
Состав команды: Я+Моя Скво+лютая собака зализака!:giveheart::giveheart::giveheart: При условии что все указанное в посте 65 будет соблюдено!!!!:nizia::nizia::nizia: Иначе мой боец за себя не..... короче мы найдем место где провести время....:nytik::nytik::nytik::nytik: Без обид!!!! Но для меня это очень ПРЕОРИТЕТНО!!!!:za::za::za: P.S. Забыл основного участника! Он же Капитан Команды!!! SUBARU FORESTER!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: |
Буду. Деньги отправил в 12,50
|
Цитата:
Їду Я , Виталій28 і БаКєнТ . |
За идею 5+ , за грамматику неуд :-P
|
Цитата:
|
Господа, а там навес какой нибудь есть ? А то дождь обещают ...
|
Я не понял, мы шо, с Толяном вдвоем едем? Завтра уже 12 число!!!! Просыпаемся!!!
|
Цитата:
Яке м'ясо смакує більше? :garmonist::russian: |
Цитата:
У меня, к сожалению, накладка.... Постараюсь подскочить, но один, без супруги, и то - не надолго, только повидаться....:friends::neznayu: |
Малые с фарингитом, не реально приехать (((( Но душой с вами!
|
а может перенесем мероприятие на 21 ?
может тогда у многих получится , возможно и я буду тогда на машине |
Цитата:
|
Мої вітання!!!
Льоша Горєнюк відзвонився, сказав, що його дружина 400 грн перерахувала в 11 годин. Олександр, при наявності зафіксуй Будь Ласка! Дякую! |
я в подвешенном состоянии из-за возможной работы...буду знать непосредственно в субботу. Если получиться, а очень бы хотелось, то подскачу и деньги на месте сдам, если так можно.
|
У темі 1 долучень
Пане Анатолій , перерахував кошти в розмірі 200 ргн. 12.01.17. в 20:44.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:15. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010