![]() ![]() |
![]() |
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
![]()
Тут просто. Подивіться на ордло, дє його нема. Добавлено через 19 минут
Я не знав, що "виборець Зе", це образа. Вибачаюсь. ![]() Розкажу ще одну історію, без особистих образ. Власне, взагалі жодного слова образ. Знаєте, є така тонка, але помітна (якщо придивлятись) межа між людьми. Власне ця межа відрізняє людей від тварин, але є такі люди, що тільки зовні люди. Так ось, межа ця - здатність до абстрактного мислення. Завдяки абстрактному мисленню існує цивілізація. Наприклад, ми всі(буквально всі) віримо, що маленька зелена бумажка, це реальна цінність. Накопичуємо їх, кому вдається. Міняємо на реальні речі і навпаки. Це працює, тому що всі вірять в бумажку. ![]() Дебільність, це не лайка. Це цілком медичний термін, що означає легку розумову відсталість. Основною ознакою є саме нездатність до абстрактного мислення. Більше подробиць у вікіпедії. Простий приклад абстрактного мислення, це розумовий експеримент. Треба скласти в голові собі конструкцію типу "а що буде, якщо....?" Так ось. Весною в мене реально бомбило від відсутності вакцин, тестів, захисту, і думки "а що буде якщо... я безсимптомний хворий поїду до мами і занесу заразу?" Я її фактично вб'ю. Їй за 70 і статистика тої ж Італії казала що скоріш за все вона не виживе в такому варіанті. Тому з квітня їй та всім рідним, хто там навколо неї, просто проклював мізки, розмовами, навіть дрібним шантажем, але до липня вони всі вакцинувались. Само собою, я теж. Сьогодні мав їй дзвонити, поздоровляти з днем народження. Вчора вона дзвонила сама, сказати щоб я не їхав бо вони всі(!) хворіють. Всі, це мама(70+), сестра з чоловіком(50+), племінниця з чоловіком(30+), їх малий 1,5роки. Температура 38, запахів не чують, класика, Дельта. І подзвонила лише тому, що знала, що я маю до неї їхати! А так би й не дзвонила, щоб не турбувати. Зараз в мене не бомбить. Я не вивожу трупи на цвинтар, я спілкуюсь з живими рідними по телефону. Так, хворіють, але легко, навіть лікарям своїм ніхто не дзвонив. Бляха, повбиваю потім. ![]() Я - молодець (не геній, але норм). Я подарував мамі ще трохи життя. Я спокійний серед всього цього дурдому. 50 років тому мати тягала мене в поліклініку на всі ці щеплення по плану. Правець, кір, туберкульоз, сказ, поліомієліт... Цеж майже всі пройшли. Звідки стільки антиваксів? В мене є припущення. Відсутність абстрактного мислення. "Що буде, якщо..." Дебіли. Чого не бачать - того не існує. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
A_Hill (04.11.2021),
Niyazovitsh (04.11.2021),
Боб Николаев (04.11.2021),
в1961 (04.11.2021),
Ярослав JK (04.11.2021)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|