08.04.2021, 22:28 | #181 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: Одесса
Карапь: Прогресс 4 + Яма 50/60- продан. SilverBullet 545 Magnum + Evinrude G2 І3 150 лс
Дописи: 2.767
Поблагодарили 2.138 раз(а) в 844 сообщениях
|
Re: Где заправляться?
Заправляюсь на WOG, обычным ДТ, пои выезде в ЕС (да так раньше можно было) заправлялся конечно же там, по расходу разницы не видел.
|
08.04.2021, 23:04 | #182 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
Авто седан, 1,6л.
В ураганный ветер разумеется сравнения не делал. Погода +- схожая была. Манера езды на их газе более резвая, да и средняя скорость поболее(а соответственно и расход должен был быть больше) Недолив, или бадяга - это не проблема потребителей, это сфера контроля государства ! Государство через лицензирование и контролирующие органы следит чтобы покупатель был защищён. + Опять-таки забота об экологии ! Для объективной картины, при заправке газа на БРСМ, пробег и динамика более менее, в сравнении с другими. Сокар и Шелл по газу уже не помню, а бенз неплохой! |
09.04.2021, 00:20 | #183 (permalink) |
Правление, модератор
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: г.Герой Киев
Карапь: ой на многом.....
Дописи: 27.607
Поблагодарили 16.068 раз(а) в 3.520 сообщениях
|
Попереджую!!! Ще одне повідомленя з перекручуванням Української мови БАН, без пояснення причин!!!
A ship in the harbour is safe, but that's not what ships are built for.... Востаннє редагував БОНДЫК: 09.04.2021 о 00:49. |
9 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
Ickarus (09.04.2021),
Morgh_Olegovsky (09.04.2021),
Muller (11.04.2021),
Oleksii (09.04.2021),
Влад (09.04.2021),
Евгений (Киев) (09.04.2021),
Илья90 (11.04.2021),
Ромчик 777 (09.04.2021),
Сергей61 (11.04.2021)
|
09.04.2021, 08:17 | #184 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 302
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
[QUOTE=Роман 37;583256]Може тому що недоливають? Чи бадяжать?
Добавлено через 16 минут
Так, знаю. Контактую з директором найбільшого оператора, обслуговуючого колонки на АЗС (воно там регламентне, періодичне, заміна фільтрів та ін). Так що (за необхідності - можу назвати приблизну кількість реалізованого пального за добу по більшості мережевих АЗС. Наприклад, найбільша с Україні АЗС, Сокарівська, вища мосту ПАтона (забув у кого вони її купили) на 12 колонок - 60 тон на добу). І казки про "недолив палива" - теж спростовую, більшість мережевих АЗС цим давно не займаються, немає сенсу. Просто багато людей досі живуть спогадами минулого. У когось це спогаді про "вкусноє советское мороженое, колбасу по два-двацать і т.п.", а у когось на кшталт "я колись там працював"... Я, наприклад, до сьогодняшнього дня ПРЕКРАСНО вмію фотоплівку в фотобачок заправляти (бо колись працював) - і шо? Це ЗАРАЗ хіба аргумент? І сертифікати на паливо - давно мережеві АЗС не підробляють, бо "боляче це". І вірогідність того, що паливо по документах польське, а насправді кременчузьке - думаю, практично нульова (тому що в разі попадалова, штраф накладається на весь об*єм всієї мережі, а не на АЗС. А там - єдина юрособа і код ЗКПО). Ну і відносно газу.... Паливо на ОККО і Сокарі - ЗАВЖДИ імпортне (повторю - це політика компанії), а газ на ВСІХ українських АЗС - український. І в кінці, відносно гарантій шефа... А шефу Вашому виріти можна? Бо старік-Мюллєр казав, що "вєрить нельзя" (с) )))) Мій висновок: Дешевого палива шукати - себе обманювати. ЗАправлятися треба там, де: - самий чистий сортір, - самий дорогий кавовий автомат, -свіжі круасани, - сертифікати на паливо висять на видному місці, -і з вами - вітаються біля колонки. Тоді і недоливу не буде, і бодяжити не будуть. Але ця гарантія - закладена в ціну товару. А зекономлена на дешевій заправці сума - еквівалентна часто вартості кави, при наявності ризиків не доїхати... Востаннє редагував Oleksii: 09.04.2021 о 08:34. |
|||||||||||||||||||||||
09.04.2021, 10:02 | #185 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
Згоден по всім пунктам крім одного
це не так. принаймні не всюди так. наприклад кло, по чеках з різних заправок різні тов-ки. більше того, договір на безготівку змінюється чи не кожного року на нову тов-ку. та й взагалі, тримати мережу (да будь-який бізнес) на одній товці, це виглядає дуже стрьомно для України. ) Щодо палива, то мій вибір кло евро95, це завжди білорусь чи литва і жодних зауважень майже 10років. другий рік поспіль постійні промокоди на -4грн., і це для мене найдешевший імпортний 95 бенз ніж будь де. з логістичних причин (кло тільки по київській області) варто іноді взяти вог 95мустанг - одразу на 10%більше витрати, тобто в грошах +2,5грн/л. перевірено 100500раз. Нікого не агітую, просто факт. |
|||||||||||||||||||||||
09.04.2021, 17:35 | #186 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
це - одна з причин, чому КЛО немає у списку НАДІЙНИХ МЕРЕЖЕВИХ. Не здивуюсь, якщо там взагалі франшиза є. От мусліми ж цим не страждають, правда? Бо не мутять. Беруть об*ємом реалізації. Повторю, надійність заправки (з моєї точки зору) не означає кількість точок, низьку ціну чи популярність у плебса. А 73% можуть і на Авантажі заправлятися. НАвіть мені краще, якщо вони будуть на Авантажі, Поролєлі і якомусь ще Попіндікулярі... Бо я зла не пам*ятаю. Змушений записувати. А набоїв на всіх - не вистачає )))) |
|||||||||||||||||||||||
09.04.2021, 21:23 | #187 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень, модератор
Псевдо: Александр
Карапь: в подписи
Дописи: 19.404
Поблагодарили 17.552 раз(а) в 6.200 сообщениях
|
Здается мне, мил человек, что вы засланный ОККОвый казачек....
БАКЕНН (12.04.2021)
|
09.04.2021, 21:44 | #188 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Борис
Звідки Ви: Киев.Русановка
Карапь: Прогресс 4
Дописи: 2.139
Поблагодарили 893 раз(а) в 321 сообщениях
|
Я немогу 1 литр разницы найти в расходе между
95м и 100м Да вроде цокотит ровнее подрывает хорошо. А тут 95й один от другого 10%.... |
09.04.2021, 22:52 | #189 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
так. я завжди топлю за тих "бариг", які намагаються вести бізнес прозоро і з великими затратами... але в цьому списку перший (у мене) СОКАР. то я радий бути і їхнім засланим казачком. лайф експіріанс у мене - виключно власний, суб"єктивний, але трохи маю базу і факти для порівняння. |
|||||||||||||||||||||||
10.04.2021, 12:01 | #190 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень
Псевдо: Роман
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.421
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
|
А Вам відомо що майже на кожній заправці є колонка яка трошечки не доливає? І завісить це не від великих манажерів, а конкретно від директора даної азс? Ладно досить не буду бо там стільки підводних каменів.... по сокару скажу от скільки він є в Україні ніразу там не заправлявся. Чогось задовольняли окко, вог... да на окко ще ходдоги смачніші ніж на вогі. Незнаю чого але смачніші. Ну і рекор в очікуванні заправки на вог був 25 хвилин. А це якось трошки не вдобно коли поспішаєш.
Евгений (Киев) (10.04.2021)
|
10.04.2021, 12:43 | #191 (permalink) |
Активный участник
|
"Тогда давайтє спорить о вкусе бананов. С теми, кто их ел" (с).
Ще на Сокарі їхній муслімський хот-дог є, можна з куркою, можна з коровою. З свині і кацапів - немає.)) Спробуйте! Вам сподобається. І сортір з музикою. Теж рекомендую зайти. І вже потім можна перейти і до пального... Воно там якісне. Завжди. І без недоливу. А потім скажете - вартує це все (на додаток до якості пального) тої "переплати на літрі" чи - ні. Чи Ви просто, в данному випадку, заплатили за якісний товар і якісну послугу. А не за гарантії типу "пака я здєсь - можьіш пакупать" (с) (по типу - пойду в інше місце і якість тут накриється мєдним тазом)... В цілому - якщо користувач їздить кожен день з рідної ТРоєщіни, на рідному ЛАносі (який часто взагалі - на газі) на роботу на Пєчєрськ і взад, і так 20 років поспіль, день в день - то перевірена заправка біля дому на рідній Троєщині - це робочий варіант. Але якщо ти приїхав в Карпати, і у тебе не Ланос, (а нітайбох сучасний дизель з п*єзофорсунками), і ти не знаєш де тут справжнє паливо, а де люди з гір просто сечу осліка підвезли - то немає у вас виходу, крім Окко, Шелла і Сокара. Не-ма-є. А про бажання зекономити на заправці в Карпатах - розкажете майстру-приймальнику дизельного Бош-центра, поки ваше авто будуть звантажувати з евакуатора...))) |
Пользователь сказал cпасибо: |
|
10.04.2021, 13:38 | #192 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Руслан
Звідки Ви: Киев "UMS Marine"
Карапь: Finval 510 с Ямахой 60 4т
Дописи: 5.182
Поблагодарили 4.698 раз(а) в 1.745 сообщениях
|
Мне кажется тему нужно разделить на бензин и дизель.
Это не одно и тоже и не все ездят с такими привередливым форсунками, чтоб на картах Таро гадать где заправится. |
10.04.2021, 14:06 | #193 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: .
Звідки Ви: .
Карапь: .
Дописи: 2.735
Поблагодарили 2.804 раз(а) в 985 сообщениях
|
Вот вот. Чисто субъективно может мне сокаровский дизель не понравился, хотя с покупкой Х5 начинал именно его лить. Потом попробовал ВОГовский и Укравтовский и про СОКАР забыл, несмотря на музыку, хотдоги и туалеты. На укравтовском расход и главное динамика показались гораздо лучше.
Сейчас бензиновые Х7 и Прадик - лью укравто в основном.. 95+ |
|
10.04.2021, 14:57 | #194 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень, модератор
Псевдо: Александр
Карапь: в подписи
Дописи: 19.404
Поблагодарили 17.552 раз(а) в 6.200 сообщениях
|
Нормальная зимняя тема из серии "ни о чем" Зачем ее делить...
10.04.2021, 15:05 | #195 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Евгений
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
А хотдоги, лаваши и бургеры с чиабатами ? Что-то очень даже ничего, как и на Окко так и на Сокаре ! П.С.: И поверьте, после курса химиотерапии(через дней 10-15, (когда прям тянет что то такое укусить после отходняков и диеты) организм очень хорошо чувствует где еда(перекус) не только вкусная , но и без нагрузки на желудок). Только личный опыт ! Добавлено через 8 минут Укравто бенз тоже понравился.(в районе Почайны(бывшая "петровка"). Но он тогда там стоил дороже чем на Шелл. (12-14год примерно). Отказался из за неудобного месторасположения АЗС. Хотя динамика и работа двигателя на их бензе тоже понравилась. Но для меня это дороговато. Востаннє редагував Евгений (Киев): 10.04.2021 о 15:01. |
|||||||||||||||||||||||
10.04.2021, 15:48 | #196 (permalink) |
Активный участник
|
Укравто бенз норм. Але вони не мережеві. ЇХ у Васандз всього три - дочькє-мананє, синочьку-вахтангу і старому-тарієльчіку собсно....Всього три. І тільки в КИєві.
|
|
10.04.2021, 18:33 | #197 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Роман
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.421
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
|
Я от тільки неможу зрозуміти, чого ото до слів начальника придератися, доречі він був начальником складів пзм (гсм). Тобто володів ситуацією на всі 100 відсотків, я нескажу яка це була фірма, але це була мережева компанія 117 азк. І так дзя ясності шкода 1.8 турбо на нашому паливі середня витрата була менше 10 літрів на 100 км. Це при тому шо середня швидкість по трасі була в середньому 110-120 км ( середня не максимальна.) Такшо повірте я і в Ужгороді нормальний дизель знайду і в Дніпрі і В Харкові....
Я до чого веду якшо тойже вог чи окко чи сокар перестане платити працівникам нормальну зп, то нехай там в туалетах хоть солов'ї заливаються, а працівники найдуть як мутонути грошики, і я не сильно здивуюся якшо і там в резервуарах знайдуть мочу ослика з карпатських гір.
10.04.2021, 22:13 | #198 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
Поважаю Вашу думку. Але я не хочу шукати в Ужгороді нормальний дизель. А вдруг - ошибусь с поиском? (с). Я хочу приїхати, без пошуків і розслідувань, і гарантовано заправити повний бак і поїхати собі далі по справах. Просте людське бажання. Побачу СОКАР - залью. Побачу ОККО - залью. І поїду собі далі... Побачу якісь Укрпетроль - теж пойду собі далі (не заправляючись). Заправлюсь на СОКАРі))) Я не повинен розбиратися в рівні заробітних плат персоналу заправок та бути заручником цієї ситуації. А плачу гроші, і хочу отримати якісну послугу та товар. Ну не хочу я дзвонити "знайомому директору" і питати у нього "дозвола" заправитися там, де мені треба)))) Бо це - совок, блат, кумівство і ознака нецивілізованності. Ятакдумаю (с) А щоб середня швидкість поїздки "була 110-120" - треба постійно топити тапку в пол і їхати під 180. Тоді середня буде 120. ))) Востаннє редагував Oleksii: 10.04.2021 о 22:18. |
|||||||||||||||||||||||
Kostass (26.04.2021)
|
10.04.2021, 22:16 | #199 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Andrey
Звідки Ви: Черкаси
Карапь: Finval475evo YAMAHA 60
Дописи: 5.613
Поблагодарили 2.982 раз(а) в 1.055 сообщениях
|
С початку було дуууже смачно.А потім ,перепрошую,...печія.Так, все гарно І музика І кава,але переплачувати за "це" ШІСТЬ-Сім грн на літрі,то вже занадто. |
|||||||||||||||||||||||
vlad2002 (13.04.2021)
|
Мітки |
anp , shell , АЗС , КЛО , Лукойл , Рось , ТНК , укрнафта , Укртатнафта |
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4) | |
|
|