![]() |
Re: Помогите с выбором смартфона
Передивився кучу інфи, не розумію, чому більше радите Реалмі-10 ніж Поко?
Тільки із-за проца і 120 герц? Графіка, звук, камера біль краще у Поко. |
Если бы я сейчас искал бы себе смартфон за 8000 грн, то купил бы Xiaomi Redmi Note 12 8/256GB.
Снапдрагон 685, 5000 АКБ, NFC, Амолед 120 Герц, 33 Вт зарядка, блютуз 5,0. Шо еще для счастья надо? :*-)%* |
Цитата:
|
Автор темы остановился на Redmi Note 12 Pro 8/256
Правда это 9600 Думаю через часок уже будет держать его в руках... |
Передивився кучу всього і вирішив зупинитися на Poco M5s 8/256 (stp, дякую за наводку! :super: ). За ціною 7300, нічого кращого не знайшов, та ще з екраном до 6.5
Ввечері повинен забрати! :happy: |
Цитата:
В целом впечатления положительные. Не понравились 2 момента: - сканер отпечатков на кнопке питания (когда то давно был у любимой в пользовании какой-то модный Сони. Там это было неудобно) - блок камер ну очень далеко выступает |
Цитата:
|
Взяв я Poco M5s 8/256, бімба!!! :cool2:
Повирубав рекламу, трохи вередуючих програм, понизав анімацию з 1 до 0.5, став ракета, хоч і був класнючий! Спочатку трохи розтроївся, поставив з старого телефону картку пам*яті, почав настроювати телефон, а він наче і робить, але з якимись тормозами, довго думає. Потім картку убрав (нафіга я її ставив, там і так 256 пам*яті) і все змінилося, став працювати як і треба! :ok: Той sd карті вже 5 років, мабудь не та система вже. |
Привіт) Теж брат брав собі. Немає нарікань поки
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:05. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010