Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Все о клубе > Клубная жизнь > Кулинарный раздел

 
 
LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 03.03.2015, 19:03   #11 (permalink)
Участник
 
Аватар для Supron_A
 
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: Рівне
Карапь: Крим
Дописи: 46
Сказал(а) спасибо: 18
Поблагодарили 95 раз(а) в 6 сообщениях
Типово Re: Тушенка

Я б радив електричний. Пояснюю чому - я поставив його стаціонарно на балконі, заклав банки, нагрів і залишив холодитись годин на 12. А в випадку газового він буде у Вас 12 годин стояти на плиті в кухні, тому що я сумніваюсь, що у Вас стане сили,сміливості і розуму тягнути з плити автоклав нагрітий до 120 градусів і вагою кг50. + електричний можна і на плиту поставити в крайньому випадку.
Supron_A зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Andrey 09 (03.03.2015), A_Hill (03.03.2015)
 


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.



Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0