![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Антон
Звідки Ви: Киев
Карапь: BARK 450s + Parsun 30 BMS
Дописи: 124
Поблагодарили 51 раз(а) в 23 сообщениях
|
![]()
Мабуть пора вже описати, бо коли купляв, сам шукав інфу, що буде з човном через кілька років.
Загалом — практично нічого з ним не сталось. Є три місця, котрі трохи проблемні. Минулого року відламалась носова ручка, просто тріснула навпіл, кріплення не постраждало. Потім по дурості в кріплення завів швартов, і петлю трохи перетерло, бо вона на таке не розрахована. Як її міняти без гаража не знаю, але в принципі не страждаю. Друге — зливна горловина в транці. Шторка закривання ціла, а от ручка у неї теж відламалась. Ручка там дуже незручна, її важко підчепити буває, а сама горловина з порожком невеликим, тому не вся вода витікає. Поки що з дроту кільце там прикрутив, та й по всьому. Ну і третє — один пайол трохи з краю тріщати почав. Тут маю сказати, що один раз човна зібрали без мене і не вставили стрінгери, воно якраз потріскало між пайолами, де гнуло човна. В принципі там верхній шар фанери тільки з тріщиною, якщо шо, то можна замінити весь пайол. Човном задоволений, особливих проблем не маю. Да, переживав за дно при тяганні по берегу. Оце перед консервацією подивився — нічого з ним не сталось, навіть особливо не пошкрябане. Тільки білі канти стали жовтими від нашої водички. |
![]() |
![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Новые РИБы от БАРК! | Aлeксандр | Надувнухи, РИБы | 55 | 06.06.2016 08:59 |
Правила користування маломірними суднами на водних об'єктах Луганської області | tiko.ld | Законодательство | 4 | 07.11.2014 16:28 |
Продам Барк В-280 | vlad2002 | Архив | 5 | 15.01.2014 22:39 |
Продам лодку БАРК-280 и Меркури 2.5! | alex7777 | Архив | 1 | 27.07.2012 21:18 |
думаю купить BARK BT-450S | Antonio VIANOR | Надувнухи, РИБы | 116 | 10.03.2012 22:41 |