|   | 
|  | 
|  03.07.2021, 11:32 | #1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Активный участник Псевдо: Ярослав Звідки Ви: Киев Карапь: Крым 
					Дописи: 3.675

Поблагодарили 2.857 раз(а) в 1.080 сообщениях

|  Re: Коронавирус COVID-19 
 Але файзерівська є майже в усіх (чи в усіх) списках на дозвіл перетину кордону інших країн. Крім того, до очікування другої дози з ковішилдом або астрозенекой можно застрягти надовго (так віщували з екранів телевізору), у комірнаті 21 день між щепленнями. Також побічна дія у файзерівської поки мінімальна... 
				__________________ Карантин только оттягивает неизбежное... | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
| Пользователь сказал cпасибо: |  
Евгений (Киев) (03.07.2021)
 | 
|  03.07.2021, 15:40 | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Активный участник Псевдо: Sergey Звідки Ви: Kiev Карапь: Всяческие, работа такая 
					Дописи: 1.076

Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях

|  Re: Коронавирус COVID-19 
 Якщо є гарантована перша доза, якщо є гарантована друга доза за 3-4тижні, тоді ще за два тижні від другої дози вас пустять у якусь країну, яка до серпня-вересня не спромоглася визнати український ковідний сертифікат, який видається також і на щеплення коронавак. Це має бути дуже гальмувата країна.  І це не Естонія. Бо та ж Естонія вже запускає по туризму з нашим сертифікатом. Також Австрія і Нідерланди. Це плюс к відомим вже ЮК, Ірландії, балканам, Туреччині..... Отже ваш перший аргумент по факту вже втратив актуальність. 
 коронавак плюс-мінус 28днів, мені вкололи другу на 25й день. Тобто, за тиджень я вже можу їхати по вищенаведеним країнам (>90). А файзеродрочери курять бамбук, і будуть ще довго курити, якщо переживуть дельту. Тож, другий аргумент теж фтопку. 
 За всіма відомими побочками не виявлено прямого зв'язку з вакцинацією. Статистика мутна. Вчора помер мужик 47років після укола файзером. І шо тепер? Всьо пропало? Я б на цей аргумент взагалі не дуже зважав. Бо навіть якщо 100 тис. людей сьогодні з'їсть цукерку Тузік, або огірок, то завтра з них троє-четверо помре. Це питання статистики, і Тузік з огрірком тут не винні. Се ля ві. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|   | 
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| 
 |  |