![]() |
Re: Футбол
Цитата:
|
Анегдот.
Зустрічаються збірна Бразилії і парашки. (на цьому можна і закінчити) Рахунок 7-0 на користь бразильців. І тут назначають штрафний в ворота парашки. Ну вистроїли стіночку, всі стоять нормально (лицем до мяча) тільки один лицем до воріт. Всі питають чого так стоїш? Ви як хочете а я хочу подивитися на цей дивовижний гол. |
Цитата:
|
Цитата:
|
На жаль Ліверпуль сьогодні поступився=-O Але залишається на першій сходині у чемпіонаті Англії!!! Хто вболівав за Ман Сіті - всіх з перемогою!!:*-)%*
|
Оживлю тему. Закінчується груповий турнір Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. В багатьох групах все вирішується в останньому турі. Нажаль в такій ситуації і Шахар і Динамо. Тим цікавіше спостерігати.
Трагічна ситуація і в сусідів-агресорів: вчора Зеніт безславно завершив взагалі виступи... а були так близькі до Євровесни. Сьогодні скоріш за все припинить виступи і Локомотив, як і наша Олександрія(завтра)Нажаль. |
Шахтарю не пощастило- на весну в Лігу Європи.
Завтра тримаєм кулаки за Динамо. Олександрії бажаєм гучно гримнути дверями. PS "А чё там у хохлов?"- є в мене передчуття, що "любопытных" весною в Кубках не буде. |
Цікаво буде з системою ВАР. Але щось тут не чисто...
https://sport.ua/news/476346-andrey-...-kontrolem-var |
Хоть і не дуже свіжа новина, але під час дискваліфікації Бесєдін не тим займається
http://www.youtube.com/watch?time_co...ture=emb_title |
У темі 1 долучень
какой нестандартный тренерский подход к тренировкам у обеих команд. А потом мы думаем почему мы в европе пролетаем.:-)
|
Да...
Склоняюсь к мысли, что была дана "вказiвка" - слить матч. >:-> Англичане бегали весь матч, а наши играли в перепасоаку с вратарём. |
Боль...
|
Цитата:
|
Цитата:
Ні у кого ж болю немає від німецького авто, правда? Чи від японського... Непогано, що наші до порівняння з англійцями дійшли, це вже дофіга.Вон на півночі сєвєрноє сіяніє від розриву рсукіх пєрдаков до 4 ранку стояло, я навіть мочіцца в туалєт ходив - то світла не вмикав, все видно, хоч книжки толстоєвского чітай...гггг |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:47. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010