![]() ![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Олександр
Звідки Ви: Хмельницький
Карапь: Bayliner 185 3.0 . Bayliner VR5 4.5. BRP RXP215.BRP RXP300.
Дописи: 4.315
Поблагодарили 3.614 раз(а) в 890 сообщениях
|
![]()
по керуванню знову ж якщо порівнювати між ним то умс450 просто велосипед.білайнер керуеться важче при швартуванні особливо.відстань від дачі до дачі на ни двох проходжу з різницею в хв сім на користь білайнер і сама головна особливість на умс450 я доходжу весь мокрий думаю всетаки виною тому важке двигло.з особистих спостережень білайнер бризги кидає на швидкості лише на рівні двигуна на умс починає кидати майже з переду.але по своій суті дві різних катера. для мене по всьому. на умс сідаю без задоволення.це моя особиста думка на моіх спостереженнях.про якість напевно не варто порівнювати .в минулому році розвалилилсь сидіння в умс розібрав перешив перетягнув виявилось просто фанерка була в основі яка розмокла (навіть не водостійка0
Добавлено через 1 минуту пробував його на виключену і включену передачу на включену чуть важче Добавлено через 2 минуты стосовно дефмера .гвинта знімав одразу як тільки витягнув на беріг.це було також моім першим припущенням.але вал і далі крутився Добавлено через 1 час 33 минуты
якщо цікаво є відео виходу на глісер пустого можу виставити тоді оціните як він стоіть і яка осадка в нього.бо він мені дістався як придане тому особливо в ньому не розбирався . знаю що це макс потужність яку можна було поставити на цей катерок |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Mercury F150 vs Suzuki DF140 | Smysl68 | Подвесные импортные брендовые | 7 | 15.06.2015 14:32 |
Обновление моторов Suzuki DT-9.9 и Suzuki DT-15 | Dimakdo | Подвесные импортные брендовые | 26 | 10.07.2014 21:10 |
Срочно продам Finval 570 +DF140 комплект | averscrimea | Архив | 11 | 05.10.2012 10:21 |
Прошу совета | minogin | Регистрация, техосмотр, права и т.д. | 9 | 29.08.2011 15:11 |