![]() |
|
Re: Ахренеть
Цитата:
|
К маевке готовятся)
В мае такая же погода будет!)))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Оператор , конечно "двоечник" , но сюжет достаточно поучительный и трогательный :'(:'( ....... " Умоляю останься милая, я всё переоценил .....поверь это было в последний раз"
:'(:'( ......, да , немного иронии :smuschenie: Как топят машины. Зимняя рыбалка. - YouTube |
Чому я так втомлююся !
Населення України - 45 мільйонів. 12 мільйонів - пенсіонери. Для роботи залишається - 33 мільйони. 14 мільйонів вчаться в школах, ПТУ, ВУЗ-ах. Значить, для роботи залишається 19 мільйонів. 5 мільйонів ходить у дитячий садок. 8 мільйонів безробітні (або поїхали на заробітки за кордон), а ще 2 мільйони - державні чиновники. Значить, для роботи залишається 4 мільйони. 1 мільйон займає виборні посади, служать у місцевих радах, а ще 1 мільйон - це їх обслуговуючий персонал. Півмільйона служать в армії і ще пів - в МВС. Разом, для роботи залишається 1 мільйон. 300 тис. перебувають у лікарнях, 699 998 - сидять по тюрмах. Для роботи залишається двоє. Ти і я. А ти сидиш і читаєш це ... Зрозуміло, блін, чому я так втомлююсь! Тільки я і працюю в цій країні! |
У темі 1 долучень
увидел на дружеском сайте, вот это нормальный выезд лагерем)))
|
Всегда в этом плане завидовал американцам. Это их стиль жизни!
|
Скоро выйдет новая серия воблеров. Для ленивых.=-ORobo Fish from Zuru - YouTube
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
По моему катерок заглох , после приземления ......:smuschenie::smuschenie: И , если боком повернётся , то :'(:'(:smuschenie:
|
Цитата:
|
|
У темі 1 долучень
Интересненькое фото=-O=-O=-O
|
На Нивовский похож:neznayu: .
|
Все рассуждения о травматике перенес сюда.
|
Умер замечательный актер, худрук театра на Таганке Валерий Золотухин. Земля ему пухом, светлая память.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:33. |
|
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010