Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Обо всем > Автомобильная тематика > Автомобили

Відповідь

LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.04.2021, 17:42   #1 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 304
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
Типово Re: Где заправляться?

Цитата:
Допис від Евгений (Киев) Переглянути допис
Если подбить "сухой остаток" , то получается , Итого : примерно тоже самое что в вопросе о борьбе с коронавирусом.

Нет системного подхода и контроля со стороны государства !
У всех соседних стран(кроме восточного ) с ГСМ всё Ок. И в диктатуре и в демократиях. И расход сразу же ощущается . Меньший почему-то

Не меньший (если Вьі тут не на Авантажевском топливе ездите). Меньшим он бьіл 7-8-10 лет назад. Уже лет 5-6, как при переезде из Украиньі в Польшу я не "сльішу спасибьі" от моего дизельного авто (раньше - моя машина, другая правда, мне всегда на первой польской заправке "говорила спасибо" и я єто и по расходу ощущал). Сейчас - на ОККО-Сокаре дизель не хуже (А часто он там польский или Мажейкю)
БОлее того, если сравнивать с МОлдовой (кроме сетевьіх РОМпетроля и Бемоля там) - то украинское топливо (окко-шел-сокар) - более лудшє...
На окко и сокаре - украинского топлива васчє не буває, доречі. Токо газ. Політика компанії така. Поцікавьтесь сертифікатами на цих заправках)))
Как у кацев не знаю. Мені на них пох, вони не люди.
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
AlexGrom (09.04.2021)
Старий 08.04.2021, 18:20   #2 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Евгений
Звідки Ви: Киев
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях

Цитата:
Допис від Oleksii Переглянути допис
Не меньший (если Вьі тут не на Авантажевском топливе ездите). Меньшим он бьіл 7-8-10 лет назад. Уже лет 5-6, как при переезде из Украиньі в Польшу я не "сльішу спасибьі" от моего дизельного авто (раньше - моя машина, другая правда, мне всегда на первой польской заправке "говорила спасибо" и я єто и по расходу ощущал). Сейчас - на ОККО-Сокаре дизель не хуже (А часто он там польский или Мажейкю)
БОлее того, если сравнивать с МОлдовой (кроме сетевьіх РОМпетроля и Бемоля там) - то украинское топливо (окко-шел-сокар) - более лудшє...
На окко и сокаре - украинского топлива васчє не буває, доречі. Токо газ. Політика компанії така. Поцікавьтесь сертифікатами на цих заправках)))

Буквально два года тому, газ в Беларуси дал совершенно другой расход. Про бенз тоже самое.
Заправляю авто на БРСМ газ/бенз лет наверное так 10. Карточка скидочная есть.
Выбор пал на БРСМ из-за соотношения цена/качество. Разумеется исходя из имеющегося на "рынке".
+ Жена общается с девочками на разных АЗС их сети.

Сравнение делалось разумеется на трассе при пробегах , а не в пробочном городском режиме. Уточнил, так как народ разный, начнут опять передёргивать.

Чуть не забыл самые главные эмоции от их газа. Машина едет как на нашем Хорошем бензине. Просадки мощности нет вообще. И это притом, что машина была подзагружена. Но 150 шла вообще без напряга.
А по нашим "трассам" местами и 90-100 много.
Вот и считайте !

Востаннє редагував Евгений (Киев): 08.04.2021 о 18:49.
Евгений (Киев) зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
AlexGrom (09.04.2021)
Старий 08.04.2021, 22:15   #3 (permalink)
stp
Клубень, модератор

Псевдо: Александр
Карапь: в подписи
Дописи: 19.431
Поблагодарили 17.604 раз(а) в 6.209 сообщениях

Цитата:
... при переезде из Украиньі в Польшу я не "сльішу спасибьі" от моего дизельного авто (раньше - моя машина, другая правда, мне всегда на первой польской заправке "говорила спасибо" и я єто и по расходу ощущал).

Бред!!!!
Я года три ездил в Германию где-то раз в месяц.
И ОЧЕНЬ МНОГО раз пытался засечь зависимость расхода от того где я заправляюсь.
И долго не мог понять - почему нет никакой зависимости.
Точнее расход то менялся до плюс/минус ДВУХ литров в разную сторону. (особенно в Венгрии и на въезде в Австрию)
А вот зависимости долгое время я не мог найти.

Потом эту зависимость я нашел.
После этого перепроверил несколько раз и все сошлось.
УРА!

И как вы думаете - от чего зависит расход???
А все очень просто - от ВЕТРА!!!!!

P.S. Ну пусть у меня на бусе это действительно +-2 литра. Но на пузотерках будет та-же самая картина. Чуть с меньшим разбегом.
AlexGrom (09.04.2021), Fix (13.04.2021), Morgh_Olegovsky (09.04.2021), Muller (11.04.2021), Zefir323 (20.04.2021)
Старий 09.04.2021, 00:20   #4 (permalink)
Правление, модератор

Псевдо: Андрей
Звідки Ви: г.Герой Киев
Карапь: ой на многом.....
Дописи: 27.638
Поблагодарили 16.088 раз(а) в 3.525 сообщениях

Цитата:

Попереджую!!!

Ще одне повідомленя з перекручуванням Української мови БАН, без пояснення причин!!!

A ship in the harbour is safe, but that's not what ships are built for....

Востаннє редагував БОНДЫК: 09.04.2021 о 00:49.
БОНДЫК зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ickarus (09.04.2021), Morgh_Olegovsky (09.04.2021), Muller (11.04.2021), Oleksii (09.04.2021), Влад (09.04.2021), Евгений (Киев) (09.04.2021), Илья90 (11.04.2021), Ромчик 777 (09.04.2021), Сергей61 (11.04.2021)
Старий 08.04.2021, 22:28   #5 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Андрей
Звідки Ви: Одесса
Карапь: Прогресс 4 + Яма 50/60- продан. SilverBullet 545 Magnum + Evinrude G2 І3 150 лс
Дописи: 2.771
Поблагодарили 2.138 раз(а) в 844 сообщениях

Заправляюсь на WOG, обычным ДТ, пои выезде в ЕС (да так раньше можно было) заправлялся конечно же там, по расходу разницы не видел.
Andrey77 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.04.2021, 23:04   #6 (permalink)
Активный участник

Авто седан, 1,6л.
В ураганный ветер разумеется сравнения не делал. Погода +- схожая была. Манера езды на их газе более резвая, да и средняя скорость поболее(а соответственно и расход должен был быть больше)

Недолив, или бадяга - это не проблема потребителей, это сфера контроля государства !
Государство через лицензирование и контролирующие органы следит чтобы покупатель был защищён. + Опять-таки забота об экологии !

Для объективной картины, при заправке газа на БРСМ, пробег и динамика более менее, в сравнении с другими.
Сокар и Шелл по газу уже не помню, а бенз неплохой!
Старий 09.04.2021, 10:02   #7 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях

Згоден по всім пунктам крім одного
Цитата:
об*єм всієї мережі, а не на АЗС. А там - єдина юрособа і код ЗКПО).

це не так. принаймні не всюди так. наприклад кло, по чеках з різних заправок різні тов-ки. більше того, договір на безготівку змінюється чи не кожного року на нову тов-ку.
та й взагалі, тримати мережу (да будь-який бізнес) на одній товці, це виглядає дуже стрьомно для України. )

Щодо палива, то мій вибір кло евро95, це завжди білорусь чи литва і жодних зауважень майже 10років. другий рік поспіль постійні промокоди на -4грн., і це для мене найдешевший імпортний 95 бенз ніж будь де.
з логістичних причин (кло тільки по київській області) варто іноді взяти вог 95мустанг - одразу на 10%більше витрати, тобто в грошах +2,5грн/л. перевірено 100500раз.
Нікого не агітую, просто факт.
Sergey_Kiev зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.04.2021, 17:35   #8 (permalink)
Активный участник

Цитата:
Допис від Sergey_Kiev Переглянути допис
Згоден по всім пунктам крім одного

це не так. принаймні не всюди так. наприклад кло, по чеках з різних заправок різні тов-ки. більше того, договір на безготівку змінюється чи не кожного року на нову тов-ку.

це - одна з причин, чому КЛО немає у списку НАДІЙНИХ МЕРЕЖЕВИХ. Не здивуюсь, якщо там взагалі франшиза є.
От мусліми ж цим не страждають, правда? Бо не мутять. Беруть об*ємом реалізації.
Повторю, надійність заправки (з моєї точки зору) не означає кількість точок, низьку ціну чи популярність у плебса. А 73% можуть і на Авантажі заправлятися. НАвіть мені краще, якщо вони будуть на Авантажі, Поролєлі і якомусь ще Попіндікулярі...
Бо я зла не пам*ятаю. Змушений записувати. А набоїв на всіх - не вистачає ))))
Старий 09.04.2021, 21:23   #9 (permalink)
stp
Клубень, модератор

Цитата:
це - одна з причин, чому КЛО немає у списку НАДІЙНИХ МЕРЕЖЕВИХ.

Здается мне, мил человек, что вы засланный ОККОвый казачек....
БАКЕНН (12.04.2021)
Старий 09.04.2021, 22:52   #10 (permalink)
Активный участник

Цитата:
Допис від stp Переглянути допис
Здается мне, мил человек, что вы засланный ОККОвый казачек....

так. я завжди топлю за тих "бариг", які намагаються вести бізнес прозоро і з великими затратами... але в цьому списку перший (у мене) СОКАР. то я радий бути і їхнім засланим казачком.
лайф експіріанс у мене - виключно власний, суб"єктивний, але трохи маю базу і факти для порівняння.
Старий 10.04.2021, 12:01   #11 (permalink)
Клубень

Псевдо: Роман
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.422
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях

Цитата:
так. я завжди топлю за тих "бариг", які намагаються вести бізнес прозоро і з великими затратами... але в цьому списку перший (у мене) СОКАР. то я радий бути і їхнім засланим казачком.
лайф експіріанс у мене - виключно власний, суб"єктивний, але трохи маю базу і факти для порівняння.

А Вам відомо що майже на кожній заправці є колонка яка трошечки не доливає? І завісить це не від великих манажерів, а конкретно від директора даної азс? Ладно досить не буду бо там стільки підводних каменів.... по сокару скажу от скільки він є в Україні ніразу там не заправлявся. Чогось задовольняли окко, вог... да на окко ще ходдоги смачніші ніж на вогі. Незнаю чого але смачніші. Ну і рекор в очікуванні заправки на вог був 25 хвилин. А це якось трошки не вдобно коли поспішаєш.
Старий 09.04.2021, 21:44   #12 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Борис
Звідки Ви: Киев.Русановка
Карапь: Прогресс 4
Дописи: 2.139
Поблагодарили 893 раз(а) в 321 сообщениях

Я немогу 1 литр разницы найти в расходе между
95м и 100м
Да вроде цокотит ровнее подрывает хорошо.
А тут 95й один от другого 10%....
borabora зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2021, 12:43   #13 (permalink)
Активный участник

"Тогда давайтє спорить о вкусе бананов. С теми, кто их ел" (с).
Ще на Сокарі їхній муслімський хот-дог є, можна з куркою, можна з коровою. З свині і кацапів - немає.)) Спробуйте! Вам сподобається.
І сортір з музикою. Теж рекомендую зайти.
І вже потім можна перейти і до пального... Воно там якісне. Завжди. І без недоливу.
А потім скажете - вартує це все (на додаток до якості пального) тої "переплати на літрі" чи - ні. Чи Ви просто, в данному випадку, заплатили за якісний товар і якісну послугу. А не за гарантії типу "пака я здєсь - можьіш пакупать" (с) (по типу - пойду в інше місце і якість тут накриється мєдним тазом)...

В цілому - якщо користувач їздить кожен день з рідної ТРоєщіни, на рідному ЛАносі (який часто взагалі - на газі) на роботу на Пєчєрськ і взад, і так 20 років поспіль, день в день - то перевірена заправка біля дому на рідній Троєщині - це робочий варіант. Але якщо ти приїхав в Карпати, і у тебе не Ланос, (а нітайбох сучасний дизель з п*єзофорсунками), і ти не знаєш де тут справжнє паливо, а де люди з гір просто сечу осліка підвезли - то немає у вас виходу, крім Окко, Шелла і Сокара. Не-ма-є. А про бажання зекономити на заправці в Карпатах - розкажете майстру-приймальнику дизельного Бош-центра, поки ваше авто будуть звантажувати з евакуатора...)))
Старий 10.04.2021, 13:38   #14 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Руслан
Звідки Ви: Киев "UMS Marine"
Карапь: Finval 510 с Ямахой 60 4т
Дописи: 5.182
Поблагодарили 4.698 раз(а) в 1.745 сообщениях

Мне кажется тему нужно разделить на бензин и дизель.
Это не одно и тоже и не все ездят с такими привередливым форсунками, чтоб на картах Таро гадать где заправится.
Руслан 35 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2021, 14:06   #15 (permalink)
A
Активный участник

Псевдо: .
Звідки Ви: .
Карапь: .
Дописи: 2.735
Поблагодарили 2.804 раз(а) в 985 сообщениях

Вот вот. Чисто субъективно может мне сокаровский дизель не понравился, хотя с покупкой Х5 начинал именно его лить. Потом попробовал ВОГовский и Укравтовский и про СОКАР забыл, несмотря на музыку, хотдоги и туалеты. На укравтовском расход и главное динамика показались гораздо лучше.
Сейчас бензиновые Х7 и Прадик - лью укравто в основном.. 95+
A зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2021, 14:57   #16 (permalink)
stp
Клубень, модератор

Цитата:
Допис від Руслан 35 Переглянути допис

Нормальная зимняя тема из серии "ни о чем"
Зачем ее делить...
Morgh_Olegovsky (11.04.2021), БАКЕНН (12.04.2021), Евгений (Киев) (10.04.2021)
Старий 10.04.2021, 15:05   #17 (permalink)
Активный участник

Цитата:
Допис від Руслан 35 Переглянути допис
Это не одно и тоже и не все ездят с такими привередливым форсунками, чтоб на картах Таро гадать где заправится.

А хотдоги, лаваши и бургеры с чиабатами ?

Что-то очень даже ничего, как и на Окко так и на Сокаре !

П.С.:
И поверьте, после курса химиотерапии(через дней 10-15, (когда прям тянет что то такое укусить после отходняков и диеты) организм очень хорошо чувствует где еда(перекус) не только вкусная , но и без нагрузки на желудок). Только личный опыт !

Добавлено через 8 минут
Укравто бенз тоже понравился.(в районе Почайны(бывшая "петровка").
Но он тогда там стоил дороже чем на Шелл. (12-14год примерно).
Отказался из за неудобного месторасположения АЗС. Хотя динамика и работа двигателя на их бензе тоже понравилась. Но для меня это дороговато.

Востаннє редагував Евгений (Киев): 10.04.2021 о 15:01.
Старий 10.04.2021, 15:48   #18 (permalink)
Активный участник

Укравто бенз норм. Але вони не мережеві. ЇХ у Васандз всього три - дочькє-мананє, синочьку-вахтангу і старому-тарієльчіку собсно....Всього три. І тільки в КИєві.
Старий 10.04.2021, 18:33   #19 (permalink)
Клубень

Псевдо: Роман
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.422
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях

Я от тільки неможу зрозуміти, чого ото до слів начальника придератися, доречі він був начальником складів пзм (гсм). Тобто володів ситуацією на всі 100 відсотків, я нескажу яка це була фірма, але це була мережева компанія 117 азк. І так дзя ясності шкода 1.8 турбо на нашому паливі середня витрата була менше 10 літрів на 100 км. Це при тому шо середня швидкість по трасі була в середньому 110-120 км ( середня не максимальна.) Такшо повірте я і в Ужгороді нормальний дизель знайду і в Дніпрі і В Харкові....
Я до чого веду якшо тойже вог чи окко чи сокар перестане платити працівникам нормальну зп, то нехай там в туалетах хоть солов'ї заливаються, а працівники найдуть як мутонути грошики, і я не сильно здивуюся якшо і там в резервуарах знайдуть мочу ослика з карпатських гір.
Старий 10.04.2021, 22:13   #20 (permalink)
Активный участник

Цитата:
Допис від Роман 37 Переглянути допис
Такшо повірте я і в Ужгороді нормальний дизель знайду і в Дніпрі і В Харкові....
Я до чого веду якшо тойже вог чи окко чи сокар перестане платити працівникам нормальну зп, то нехай там в туалетах хоть солов'ї заливаються, а працівники найдуть як мутонути грошики, і я не сильно здивуюся якшо і там в резервуарах знайдуть мочу ослика з карпатських гір.

Поважаю Вашу думку. Але я не хочу шукати в Ужгороді нормальний дизель. А вдруг - ошибусь с поиском? (с).
Я хочу приїхати, без пошуків і розслідувань, і гарантовано заправити повний бак і поїхати собі далі по справах. Просте людське бажання. Побачу СОКАР - залью. Побачу ОККО - залью. І поїду собі далі... Побачу якісь Укрпетроль - теж пойду собі далі (не заправляючись). Заправлюсь на СОКАРі)))
Я не повинен розбиратися в рівні заробітних плат персоналу заправок та бути заручником цієї ситуації. А плачу гроші, і хочу отримати якісну послугу та товар. Ну не хочу я дзвонити "знайомому директору" і питати у нього "дозвола" заправитися там, де мені треба)))) Бо це - совок, блат, кумівство і ознака нецивілізованності. Ятакдумаю (с)

А щоб середня швидкість поїздки "була 110-120" - треба постійно топити тапку в пол і їхати під 180. Тоді середня буде 120. )))

Востаннє редагував Oleksii: 10.04.2021 о 22:18.
Kostass (26.04.2021)
ВідповідьПереход на главную страницу

Мітки
anp , shell , АЗС , КЛО , Лукойл , Рось , ТНК , укрнафта , Укртатнафта

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:17.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0