Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Все о клубе > Клубная жизнь > Кулинарный раздел

 
 
LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 16.07.2015, 09:20   #1 (permalink)
stp
Клубень, модератор
 
Аватар для stp
 
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: в подписи
Дописи: 19.418
Сказал(а) спасибо: 3.122
Поблагодарили 17.580 раз(а) в 6.203 сообщениях
Типово Готовим в сковороде ВОК

Дважды уже сделал картошку в сковороде ВОК.
Рецепта такого не нашел в интернете, потому решил поделиться.

Берем молодую картошку небольшого размера. Чистить картошку не надо.
Вилкой каждую неглубоко "надрезаем" (берем в одну руку картошку, вилкой проводим от края до края, делая неглубокие бороздочки). Сначала по кругу, потом "верх" и "низ". Проще посмотреть фото - там все видно.После этой процедуры счищаем руками все кожуру и моем картошку.
Разогреваем ВОК, наливаем масло. Картошку готовим небольшими порциями.
Результат просто абалденный!!!!!
Ну короче - все видно на фото.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.JPG
Переглядів: 448
Розмір:  1,95 МБ
ID:	95939   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.JPG
Переглядів: 440
Розмір:  1,73 МБ
ID:	95940   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.JPG
Переглядів: 538
Розмір:  3,21 МБ
ID:	95941   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4.JPG
Переглядів: 432
Розмір:  3,07 МБ
ID:	95942   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  5.JPG
Переглядів: 446
Розмір:  3,18 МБ
ID:	95943  
__________________
RIB Adventure Vesta V-450 Mini Lux, Yamaha 60 4T
stp зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
23 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Deniz76 (16.07.2015), dimon (16.07.2015), FISHER (16.07.2015), Fix (09.08.2015), Gonivo (29.09.2015), hooker (26.03.2018), Kolchak (16.07.2015), Larik (16.07.2015), MAZYA888 (17.07.2015), MERLIN (16.07.2015), Mira (16.07.2015), Natali_ya (16.07.2015), oleglena (16.07.2015), popovitch (16.07.2015), RINO (16.07.2015), saper1967 (16.07.2015), student (16.07.2015), Sven (16.07.2015), VB-1947 (16.07.2015), БАКЕНН (16.07.2015), Пух (16.07.2015), Шурави (16.07.2015), ЮРИЙ МИХАЙЛОВИЧ (16.07.2015)
 


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.


Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Как Мы готовим деруны Fix Кулинарный раздел 29 29.01.2012 20:29
Готовим Люля кебаб! Andrey55 Кулинарный раздел 7 18.11.2011 10:30


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:34.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0