|
Регистрация, техосмотр, права и т.д. Все что связано с регистрацией плавсредств и документами на право управления |
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
13.02.2019, 10:03 | #443 (permalink) |
Новичок
Псевдо: Женя
Звідки Ви: Киев
Карапь: Лодка резиновая 2.2м
Дописи: 4
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Re: Как получить права на лодку?
Ну это ж пиз..ц, ну как тут не обложить матом всю эту команду демократов-дегенератов, во главе с капитаном, шоколадным зайцем.
|
20.02.2019, 17:01 | #445 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 302
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
да-да! лічьно відел, як Порох забороняв цій камісії збирацця! В канстітуцьіьі жіж чотко написано - Президент несе відповідальність за її діяльність, а не виконавча влада! Нічо, прийде ЗЕко-мандА чи Багіня - і права стануть як газ (в 2 раза дешевшими), бо це наші, мєсьні, українські права! Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь! А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує. Востаннє редагував Oleksii: 20.02.2019 о 17:11. Причина: та саіпалі вже ці вєчно ваняющіє амьоби |
|||||||||||||||||||||||
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
20.02.2019, 17:35 | #446 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Роман
Звідки Ви: Днепр
Карапь: лодка
Дописи: 1.193
Поблагодарили 819 раз(а) в 308 сообщениях
|
Стаття 113. .... Кабінет Міністрів України у своїй діяльності керується цією Конституцією та законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України. Стаття 114. ... Прем'єр-міністр України призначається Верховною Радою України за поданням Президента України. А так да, Рафик неуиноуник, это все не та гилка и папиредники. Я не я и вообще я свадебный генерал
Как насчет того, чтобы не голосовать за тех, кто неуиноуник? Совсем здорово было бы уважительно относиться к оппонентам. Это в ваших интересах. Мало кого можно убедить оскорблениями. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20.02.2019, 18:09 | #447 (permalink) |
Активный участник
|
Я ж - за! Туварисьчь жеж цей - і в Кабмін с єтим пьітанием звертавсь (через Омеляна) і на вибори ходив (і Президента, і Верховної Ради), а не просто "пукн.в в тирнєт". Він жиж пише как сільно іму надоєло єто всьо, значить нємєряно СВОГО часу і ВЛАСНИХ зусиль вже поклав на це. ))))) А не просто "пис.ец" чи там тіпо "обложіть матом" в тирнєті...
І - "прижок в сторону" - є у мене моя (особиста) гра. Я в київських корках і тягнучках - "бляхєра" по мордє ліца взнаю (на номери не дивлюсь). Шото і тут міне патскасьіваєт чуйка про авто з неукраїнською реєстрацією... Хоча, можу і помилятись. Бо поки більше 76% бляхєров таким методом не вгадував. ))))))) Востаннє редагував Oleksii: 20.02.2019 о 18:12. |
20.02.2019, 22:44 | #448 (permalink) |
Участник
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Одесса
Карапь: амур
Дописи: 72
Поблагодарили 6 раз(а) в 5 сообщениях
|
Доброго всем времени суток. Скажите кто знает, удостоверение выданное укр регистром 94года, действительное?
|
21.02.2019, 07:10 | #450 (permalink) |
Новичок
Псевдо: Василий
Карапь: Весло
Дописи: 20
Поблагодарили 13 раз(а) в 5 сообщениях
|
Смешно читать по двум причинам: во-первых бред полный; во-вторых, не надо рядиться «під щирого украінця»: не знаете языка - идите и учите, если есть жгучее желание им пользоваться. А нести бред на жутком безграмотном суржике должно быть стыдно. |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
21.02.2019, 10:04 | #451 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
|
Ну все, тримайся. Зара тобы тут накидають, і про шоколад, і про конституцію. Розуміння того, що в цивілізованих суспільствах права треба відстоювати та вимагати чинушну курву працювати, тут нема. Розуміння того, що для відстоювання прав потрібна хоч якась суб'єктність, відсутнє абсолютно. А похрюкати з дивану про "злочинну владу" - то святе. Півтора року тому був прецедент, скидались грошима, складали листа до кабміну. Але на другий і подальші кроки "запал іссяк". Добавлено через 2 минуты
Завжди дивують заклики писати правильно по-українськи, написані російською. |
Пользователь сказал cпасибо: |
-ЮраИл- (27.02.2019)
|
21.02.2019, 10:40 | #452 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Николаев
Карапь: Прогресс 2М + МС40 + Honda BF5AL
Дописи: 136
Поблагодарили 64 раз(а) в 39 сообщениях
|
Нет. точно знаю. Сам стою в очередь на пересдачу экзамена. Одно хорошо не нужно учится, и предоставлять сертификат об обучении.
Барижнічаю та законодавсто дуже смішно. Покрайней мере в моем понятии, да и википедия говорит, барыжничество - спекуляция, скупка краденого. Не знал что данный вид торговли регулируется законодательно. |
21.02.2019, 20:25 | #456 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
Адміністративних? Що по справі саме інкримінувалося? Тіпо "руліл каріпильом со "старими правами"? Це ж наче від 1 до 5ти неоподатковуваних штрафу, і то тільки Інспекція має права накладати (не поліція-міліція-рибнадзори та ін), і тільки с "правильним" протоколом (вспотєют складати), там ні конфіскації, ні обмежень - якщо я не помиляюсь... І ніде немає посилань на те, що "справка в баню має бути тіко "встановленного зразка" (ну, типу є і є, добре що є). В чому там склад правопорушення був? |
|||||||||||||||||||||||
22.02.2019, 12:04 | #457 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Олег
Звідки Ви: Николаев
Карапь: Прогресс 2М + МС40 + Honda BF5AL
Дописи: 136
Поблагодарили 64 раз(а) в 39 сообщениях
|
А как на счет закона? Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчення судноводія малого/маломірного судна пункт 3. Свідоцтва судноводіїв малих/маломірних суден (інші документи, які надавали право на управління малим/маломірним судном) старих зразків, видані в установленому законодавством порядку в СРСР та в Україні до 01 квітня 2012 року, є дійсними для управління малими/маломірними суднами до 01 січня 2017 року. Или Суды на это не смотрят? А можно хоть одно решение суда увидеть где признают старые права действительными. |
|||||||||||||||||||||||
22.02.2019, 16:36 | #458 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
Це не ЗАКОН. Це НАКАЗ. Він не має сили закона. Якщо протирічить Конституції (наприклад) - йде нах. Хоча він юстований але все одно це підзаконний акт. Якщо в свідоцтві нічого про строк дії немає - думаю Наказ якогось міністра - то до дупи мазь. Ізвінітє за мазь.))) |
|||||||||||||||||||||||
22.02.2019, 17:04 | #459 (permalink) |
Кандидат в "клубни"
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: Херсонская обл. Великая Лепетиха
Карапь: Днепр + МС40
Дописи: 549
Поблагодарили 268 раз(а) в 118 сообщениях
|
Всем доброго времени суток! Буквально вчера разговривал с неким Виталием в Херсоне! Он мне объяснил так - записываемся на курсы, проходим эти курсы и по концовке получаем сертификат о прохождении курсов. и потом с этим сертификатом можно на воду. права уже больше года никому не выдают! то-ли бланков нет, то-ли с законодавцями не все решено. чтоб получить сертификат и не находиться на курсах надо 3600 наших денег)))). вот как-то так!:)
24.02.2019, 12:08 | #460 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: вася
Карапь: пвх
Дописи: 257
Поблагодарили 88 раз(а) в 48 сообщениях
|
Сертіфікат не дає права ходити! Факт. І то що нема коміссії, то не є проблемою водних правоохоронців. |
|||||||||||||||||||||||
Пользователь сказал cпасибо: |
friggy (24.02.2019)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
Схожі теми | ||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
есть желающие получить сертификат дайвера NDL? | diversant | Дайвинг | 20 | 30.11.2015 17:10 |
Права на лодку, катер, гидроцикл. | Sea Volf | Архив | 38 | 24.10.2012 00:49 |
Права!!!! | dimon | Автомобили | 20 | 02.06.2011 14:58 |
Попытка получить ответы на вопросы по походу на Канев | stp | Общалка | 18 | 05.07.2010 22:26 |