![]() |
Re: Танки (World of Tanks)
Ну в принципі да.Ну у мене ,,луч,, светляк заробляє. Т-71 уже маловато. Але ще в плюсах. Урона мало бо лаги на компі .Як повезе то накидаю. Спкціально не стараюсь настрелювать. В основному по засвєту получається заробить. Бішоп (арта) заробляє.
Ну як комп себе добре чухає, Так ще Т-34-85. все остальне стоїть в пилюці. :-) Тяжі зовсім не трогаю поки що на цих і катаю.Луч взагалі ВЕСЧ. |
Играйте на СТ и будет Вам счастье.
Катаю только 10лвл и всегда в плюсе. С премом |
У темі 1 долучень
Доброго всім. Давно Бішопа не катав.
перший бій і хуліган нахуліганив. Дрібниця, а приємно. |
Вовчик, ты боец . А мне попадаются одни инвалиды, или с одной рукой .:'
Добавлено через 1 минуту ( Цитата:
|
с одной извилиной...:-))
и та на опе=-O |
Кхехехе.Ну це ти перебільшуєш.
|
У темі 1 долучень
Вот и я чуть пострелял сегодня . Повезло немного)
|
У темі 1 долучень
Вот сегодня тоже чуть повезло )
|
|
У темі 3 долучень
не играл 3 месяца (комп барахлил) :-)) хорошо то как было :-)):-)):-))
Deniz76 вернул меня в танки :-)) сабака :-)):-)) :ok: |
Цитата:
Сейчас столько нового!! :-)) |
Після нерфа арти думаю робить не менший . На жаль стало не цікаво грать. Трохи по арті убавили часу зведення, але пулькать и сидіть тепер в мінусах на 9лвл якось не охота. даже при виграші, і цілим ,, здоров"ям,, це від 2 до 7тис бабла. Всім мішала арта, а тепер ПТ-шки пердаки рвуть всім. Баланс тей взагалі , по 5-ть машин однакових тулить. Арту ФВ-стало в соновному кидать в топ. І на попасти по ,, шустрим ,,тараканам,, дуже тяжко. Шось картоха накрутила не альо. В тт там зовсім мрачно з оглушеннями. Лт поки не пробував. Ще більш менш на СТ до 7 лвл в режимі пт , десь на другій лінії шастать. Суто мій погляд.
|
На арте я остановился на ГВП. Сильных изменений не почувствовал.
Пытаюсь катать и качать легкие танки. Разыгрался на Чаффи и АМХ 12Т - прикольно! |
Ну не знаю.Суто мій погляд по арті. Пулькаєш, пулькаєш результат мінімальний, якщо не мінусовий. Раніш хоть урон набить можна було, щоб якось компенсувать витрати. Зара це нереально . Про пробивання фугасів мовчу.Поцарапать хіба що.
|
От це попиляли Бульдога. ЖАХ. Добре що Т-71 оставив.
Відео Амвея. |
бульдога хоть и попиляли, но как по мне, все равно имба...под настроение выкатываю булю и рву даже тяжиков как тузик грелку>:->
может сегодня катану, кину скриншоты:-)) а вот что сделали с т62, слов нет, просто уроды...впрочем как и со всей игрой...просто тупой сценарий и если назначили терпилой, то все...тебя мочит даже тупое ракло. |
Там і про арту. Десь має рацію.
Ще Амвей. |
У темі 2 долучень
Всьо народ арту остаточно добили як клас. Зара ще в мінус точність. По баблу так точно. Одні довбані оглушення, урона децел. Плюсов майже немає. Пересів на Матільду трохи пулькаю.Аж смішно чесно кажучи Граю ще трохи Т-34-85. Трохи ЛТ. Хотів ,,Коня ,, купувать тепер не буду.
З моїм компом то і грать нема на чому. Танки є ,але грать неможливо через лаги компа. Не тяне графіку на динамічній техніці. Пока таке враження після обнови. Суто мій погляд. |
У темі 1 долучень
Ось і ще реультат одного бою. Тільки но шо. Народ 15-0. Ну просто пиндець.Ну шо це таке. І я на грьобаном Бішопі,на арті в топі по урону, ну це просто смішно.%OD
|
Дааа, арт здорово порезали. Я после обновления максимум 5400 набил на об 261. А так от 700 до 2500 . Решил объявить бойкот - премм акк. не покупать )
Да и на тяжах не то стало . На арте почти всегда с победой в минусах. Бред какой-то. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:04. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010