![]() |
Re: Регистрация плавсредств.
Цитата:
|
А если хозяин снимает её с учёта а потом купля-продажа?
Что невозможно продать принадлежащую мне лодку но не стоящую на учете? |
Цитата:
Для виключення судна потрібна підстава. |
Цитата:
1. Оформление договора купли-продажи судна 2. Снятие с учета на основании договора купли-продажи судна (первый экземпляр договора) 3. Постановка на учет согласно договора купли-продажи судна (второй экземпляр договора) |
Якщо старий судновій білет, радянський. Мені прийшлось переводить на ,новий, і тільки потім на облік ставиться. Може зараз по новому :neznayu:
|
Цитата:
Все осталось по старому. |
Всім привіт.
Порадите будь ласка, кто може посприяти у переоформлені катера. Може хтось продасть докі на длинномер. Дякую. |
Цитата:
Если реально старый..(без буквы К в конце номера), то там другая процедура. |
Подскажите пожалуйста , есть судовой билет с просроченным сроком действия , что нужно делать , чтобы получить новый. Нахожусь в Черниговской области .
|
Подать документы на замену Билета.
|
Хлопці, нестандартне питання, маючи човна крим, якщо поварити зробити транця і зменшити загальну довжину до 3,95 чи можливо користуватися як нерегістрат? Як самострой?
|
На мій погляд вряд чи. Воно ж видно буде що це Крим,а не саморобний човен. Та це можна сказати і переобладнаний без проекту. І рулеткою його міряти ніхто не буде. Випишуть штраф, потім доказуй по судах що це саморобний човен. Але почекаємо що Dimon скаже.
Може краще вже на неман 2 подивитися? 3.8 по всім документам, коштує він дорожче за Крим, але купити Крим ,обрізати , зварити заново теж недешево вийде. Алюміній зараз добряче подорожчав |
Цитата:
|
А я думаю що проблем не буде.
Переробка це теж саморобка. |
Не згоден. Якщо я в тому ж прогресі підніму транець під 508 ногу, виріжу палубу і зроблю фіш платформу, він же від того саморобним не стане. Він так і залишиться прогресом переробленим без необхідної документації
|
Цитата:
А тут в наявності соморобка (і не важливо з чого зроблена) яка не підлягає реєстрації! |
Цікаво що Дімон скаже
|
Всем привет. Если цель обрезки...не регистрировать, то ничего не выйдет. Самострой.... всё равно нужно иметь документы о происхождении. А это заводская лодка....
Добавлено через 1 минуту А по поводу, вырезать нос....поднять транец, пока можно. Пока на это не смотрят)) Добавлено через 23 минуты Закон подразумевает ( до 4 метров)....Заводские плавсредства! И все равно нужно иметь на руках документы о приобретении( праве собственности). И если под двигателем, то и Права |
Цитата:
Накладной хватит? |
Саша, ты утрируеш)). Реч идёт о заводской лодке. Он же....обрезав Крым....не захочет на веслах ходить. Поставил мотор до10 кобыл.....и при первой встрече с контролирующими органами, возникнет Много вопросов.
Хотя, каждый для себя решает сам. У меня ПВХ до 4-х метров. Моторчик до 10 сил. Есть ДКП на лодку и на мотор. И Права. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:50. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010