![]() |
Re: Как получить права на лодку?
Ярослав JK, Добрый день, получилось сдать на права на судно?
|
Цитата:
|
Ну это ж пиз..ц, ну как тут не обложить матом всю эту команду демократов-дегенератов, во главе с капитаном, шоколадным зайцем.:)-(:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь! А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує. |
Цитата:
.... Кабінет Міністрів України у своїй діяльності керується цією Конституцією та законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України. Стаття 114. ... Прем'єр-міністр України призначається Верховною Радою України за поданням Президента України. А так да, Рафик неуиноуник, это все не та гилка и папиредники. Я не я и вообще я свадебный генерал :-)) Цитата:
Совсем здорово было бы уважительно относиться к оппонентам. Это в ваших интересах. Мало кого можно убедить оскорблениями. |
Я ж - за! Туварисьчь жеж цей - і в Кабмін с єтим пьітанием звертавсь (через Омеляна) і на вибори ходив (і Президента, і Верховної Ради), а не просто "пукн.в в тирнєт". Він жиж пише как сільно іму надоєло єто всьо, значить нємєряно СВОГО часу і ВЛАСНИХ зусиль вже поклав на це. ))))) А не просто "пис.ец" чи там тіпо "обложіть матом" в тирнєті...
І - "прижок в сторону" - є у мене моя (особиста) гра. Я в київських корках і тягнучках - "бляхєра" по мордє ліца взнаю (на номери не дивлюсь). Шото і тут міне патскасьіваєт чуйка про авто з неукраїнською реєстрацією... Хоча, можу і помилятись. Бо поки більше 76% бляхєров таким методом не вгадував. ))))))) |
Доброго всем времени суток. Скажите кто знает, удостоверение выданное укр регистром 94года, действительное?
|
Цитата:
|
Цитата:
во-первых бред полный; во-вторых, не надо рядиться «під щирого украінця»: не знаете языка - идите и учите, если есть жгучее желание им пользоваться. А нести бред на жутком безграмотном суржике должно быть стыдно. |
Цитата:
Розуміння того, що в цивілізованих суспільствах права треба відстоювати та вимагати чинушну курву працювати, тут нема. Розуміння того, що для відстоювання прав потрібна хоч якась суб'єктність, відсутнє абсолютно. А похрюкати з дивану про "злочинну владу" - то святе. :-> Півтора року тому був прецедент, скидались грошима, складали листа до кабміну. Але на другий і подальші кроки "запал іссяк". Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
І всі суди по ціх справах, на стороні власників таких прав. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
В чому там склад правопорушення був? |
Цитата:
пункт 3. Свідоцтва судноводіїв малих/маломірних суден (інші документи, які надавали право на управління малим/маломірним судном) старих зразків, видані в установленому законодавством порядку в СРСР та в Україні до 01 квітня 2012 року, є дійсними для управління малими/маломірними суднами до 01 січня 2017 року. Или Суды на это не смотрят? А можно хоть одно решение суда увидеть где признают старые права действительными. |
Цитата:
|
Всем доброго времени суток! Буквально вчера разговривал с неким Виталием в Херсоне! Он мне объяснил так - записываемся на курсы, проходим эти курсы и по концовке получаем сертификат о прохождении курсов. и потом с этим сертификатом можно на воду. права уже больше года никому не выдают! то-ли бланков нет, то-ли с законодавцями не все решено. чтоб получить сертификат и не находиться на курсах надо 3600 наших денег)))). вот как-то так!:)
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:14. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010