![]() |
Re: Хочу себе такую машину.
Цитата:
С точки зрения эксплуатации при более-менее наполненном кармане конечно машинки нечего. |
Re: Выбор авто жене.
У темі 1 долучень
Сорри, вспомнил картинку, не смог удержаться.:-))
Будете больше смеяться, т.к. езжу на Рено Меган. :) |
Цитата:
|
Французи машини супер мав пежо 308 автомат палива 8.2 город старт супер дуже сподобалося авто але низько бампер і постійно губиш номер. у товариша сітроен ц4 дизель автомат розхід 4.5.
Стояв вибір або с4 дизель в автоматі або санйонг кайрон або кіа спортедж все дизель. від санйонга відговорили. Взяв кіа на 7 тисячах застукала шарова. Сервіс гамно рідке міняли шарову шпильки вибивали молотком ні плашок ні мечиков шкрябав шось там напильником поки я непозвав директора і нерозповів як тре працювати. Імхо якшо автомат то с4 корейці трохи не дотягують до французів. Але шоб авто була перевірена і неубита. На с4 їздив 3 дні авто сподобалося. можна глянути ще пежо чи сітроен з багажником. Пс мотори французькі дадуть фори любій марці. не імхо! Але їх тре понять і правильно обслуговувати. |
Цитата:
|
Да да іменно так а не як наші слюсарі а розбкрутимо а там розберемося. Тре спочатку почитати буквар як там шо міняється а потім лізти до мотора. А як почитав то там виявляється і нічого складного.
доречі це всі марки тепер так роблять шоб їхали на сервіс. Але русскій іван он не дурак он в моторі якшо там нема щупа скільки злив масла стільки і зальє...... |
Не скажу за всех французов. Не нравятся мне РЕНО :( А вот за "львенка" и " ёлочку" вступлюсь. Понятно, концерн один PSA, потому и решения в однорядных моделях одинаковы, запчасти идентичны, да и ваще все горизонтали, вертикали и паралели пересекаются ))) Так сложилось, что в моём ряду французов, был сначала ПЕЖО 305 универсал. Дизель. Потом пауза в семь лет и вот, в семье уже 4 года Ситроен БЕРЛИНГО В9. Опять дизель. Все устраивает. Объём багажника и трансформация салона - в одноклассниках аналога не встречал. Для работы или поездки на море/дачу равных нет. Расход 6 литров для такого сарая - зависть окружающих. Круиз контроль, кондей, БК и пр. приятные мелочи говорят о том, что машина делалась для людей. Хотя да. ТО, в 4 раза дороже чем у SENSa.... Но я готов.
И по теме - для жены RAV 4 или SX 4 ИМХО |
Долго спорить на эту тему, просто обратите внимание на марки большинства коммерческих авто в Европе, и чьи дизеля признаны одними из лучших. Но, таки нужно знать, с какой стороны подойти и как правильно это делать.
|
Что касается Рио, то очень приятная в вождении тачка. Я о модели 2014-го года.
|
Незнаю як в ріо а в попередньому спортеджу потолок гремить гірше ніж у дев'ятки. С 4 дуже сподобався обезшумка на рівні. ходова збита і в міру жостка дорогу тримає краще шкоди а5. далі розповідати? По прийому трохи програє але для жінки воно не треба розхід палива в мене був 4.7 це супер. Бензинка думаю в 8 вложиться. Але тільки не робот.
|
Цитата:
|
Отработав на СТО автослесарем - "переверну мозг" владельцу любого авто.... ;)
|
Цитата:
|
Цитата:
Найкращий вибір КІА - Хюндай - теж один концерн. Вони починали з придбання ліцензій у японців - ММС і Мазда. Тому якість у них закладена в концепції. Або японців. Вибір б/у діло відповідальне. Треба спеца перевіреного. Можна найти вищу модель, трохи старшу але з невеликим пробігом. Часто буває друга в сім'ї машина з офіційним сервісом. Зверніть увагу на KIA Ceed, Cerato, Soul, Sportage та аналоги у Хюндай. Або Хонда Civic - дуже приємна машина, вони є і хетчбек і седан. Тойота Corolla (тільки не арабський ринок). Мitsubishi Lancer теж приємна машинка. А те що салони у когось гримлять, так по нашому бездоріжжю майже все гримить. Можу годинами розповідать про авто, але у Вашому випадку пораджу брати корейця або японця. Думаю краще для коханої жінки придбати як найбільше авто. Закони фізики ще ніхто не відміняв. Аргумент, що споживання палива 4-5 літрів ніхто не згадує, не дай Бог що трапиться. Моя кохана раз здавала назад. Не замітила ВАЗ 09 який щойно зупинився на шляху. Вийшло зад в зад. У ВАЗА ляда, фари, крила, а на Хюндай Н1 пластмасовий бампер пошкрябався і на ляді вм'ятина невелика. А ще купіть за 200 доларів пиборчик щоб міряти товщину краски. Все одно дешевше, чим потім "биток" збувати. Або криво їздити. Бажаю успіху. Добавлено через 1 час 29 минут Ще згадав про Suzuki. Прості і надійні авто: Swift, SX4, Vitara. |
Авто надо купить такое, что бы оно нравилось жене!!!
|
Цитата:
Брат решил купить жене авто. У него тогда был Киа Сорренто. Ходили они ходили по салонам и "запала" она на Шевроле Такуму голубенькую. :-C :-C :'( Пришлось ему покупать себе машину а ей отдать Сорренто. :-)) :cool2: P.S. Кстати он тогда лоханулся и купил Лансер. Вроде и небольшая машинка но с вариатором жрала до 15 литров. =-O =-O |
Цитата:
У меня кум работает на огромной станции, когда к нему заезжаю в гости то вижу там в ремонте разные новые авто, в том числе и французы.....бывает долго стоим и ржём возле разобранного авто. Поверь, там внутри очень много интересного, и об этом не один производитель не напишет. |
Цитата:
В пользовании были Рено. Восемь... :super:И две Лагуны. Сейчас езжу на Laguna II. Ищите правильный сервис.:*-)%* |
Из анекдота....говорят, что самые вежливые водители- это водители французов, т.к. они зодороваются друг с другом каждый день на СТО....))))
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:07. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010