![]() ![]() |
|
Регистрация, техосмотр, права и т.д. Все что связано с регистрацией плавсредств и документами на право управления |
![]() |
|
LinkBack | Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 (permalink) |
Новичок
Псевдо: Женя
Звідки Ви: Киев
Карапь: Лодка резиновая 2.2м
Дописи: 4
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Ну это ж пиз..ц, ну как тут не обложить матом всю эту команду демократов-дегенератов, во главе с капитаном, шоколадным зайцем.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
![]()
да-да! лічьно відел, як Порох забороняв цій камісії збирацця! В канстітуцьіьі жіж чотко написано - Президент несе відповідальність за її діяльність, а не виконавча влада! Нічо, прийде ЗЕко-мандА чи Багіня - і права стануть як газ (в 2 раза дешевшими), бо це наші, мєсьні, українські права! Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь! А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує. Востаннє редагував Oleksii: 20.02.2019 о 16:11. Причина: та саіпалі вже ці вєчно ваняющіє амьоби |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#3 (permalink) |
Новичок
Псевдо: Василий
Звідки Ви: Киев
Карапь: Весло
Дописи: 20
Поблагодарили 13 раз(а) в 5 сообщениях
|
![]() Смешно читать по двум причинам: во-первых бред полный; во-вторых, не надо рядиться «під щирого украінця»: не знаете языка - идите и учите, если есть жгучее желание им пользоваться. А нести бред на жутком безграмотном суржике должно быть стыдно. |
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() ![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
есть желающие получить сертификат дайвера NDL? | diversant | Дайвинг | 20 | 30.11.2015 16:10 |
Права на лодку, катер, гидроцикл. | Sea Volf | Архив | 38 | 23.10.2012 23:49 |
Права!!!! | dimon | Автомобили | 20 | 02.06.2011 13:58 |
Попытка получить ответы на вопросы по походу на Канев | stp | Общалка | 18 | 05.07.2010 21:26 |