Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Водномоторная тематика > Около водные вопросы > Регистрация, техосмотр, права и т.д.

Регистрация, техосмотр, права и т.д. Все что связано с регистрацией плавсредств и документами на право управления

Відповідь

LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.02.2019, 09:03   #1 (permalink)
Новичок

Псевдо: Женя
Звідки Ви: Киев
Карапь: Лодка резиновая 2.2м
Дописи: 4
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Типово Re: Как получить права на лодку?

Ну это ж пиз..ц, ну как тут не обложить матом всю эту команду демократов-дегенератов, во главе с капитаном, шоколадным зайцем.
Евгений88 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.02.2019, 16:01   #2 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях

Цитата:
Допис від Евгений88 Переглянути допис
Ну это ж пиз..ц, ну как тут не обложить матом всю эту команду демократов-дегенератов, во главе с капитаном, шоколадным зайцем.

да-да! лічьно відел, як Порох забороняв цій камісії збирацця! В канстітуцьіьі жіж чотко написано - Президент несе відповідальність за її діяльність, а не виконавча влада! Нічо, прийде ЗЕко-мандА чи Багіня - і права стануть як газ (в 2 раза дешевшими), бо це наші, мєсьні, українські права!
Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь!
А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує.

Востаннє редагував Oleksii: 20.02.2019 о 16:11. Причина: та саіпалі вже ці вєчно ваняющіє амьоби
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
-ЮраИл- (27.02.2019), matros78 (06.03.2019), Sergey_Kiev (21.02.2019), Дмитрий Вудд (27.02.2019)
Старий 21.02.2019, 06:10   #3 (permalink)
Новичок

Псевдо: Василий
Звідки Ви: Киев
Карапь: Весло
Дописи: 20
Поблагодарили 13 раз(а) в 5 сообщениях

Цитата:
Допис від Oleksii Переглянути допис
да-да! лічьно відел, як Порох забороняв цій камісії збирацця! В канстітуцьіьі жіж чотко написано - Президент несе відповідальність за її діяльність, а не виконавча влада! Нічо, прийде ЗЕко-мандА чи Багіня - і права стануть як газ (в 2 раза дешевшими), бо це наші, мєсьні, українські права!
Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь!
А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує.

Смешно читать по двум причинам:
во-первых бред полный;
во-вторых, не надо рядиться «під щирого украінця»: не знаете языка - идите и учите, если есть жгучее желание им пользоваться. А нести бред на жутком безграмотном суржике должно быть стыдно.
Vasiliy65 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Serg. (21.02.2019), Ромчик 777 (21.02.2019), Ярослав JK (07.03.2019)
ВідповідьПереход на главную страницу

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
есть желающие получить сертификат дайвера NDL? diversant Дайвинг 20 30.11.2015 16:10
Права на лодку, катер, гидроцикл. Sea Volf Архив 38 23.10.2012 23:49
Права!!!! dimon Автомобили 20 02.06.2011 13:58
Попытка получить ответы на вопросы по походу на Канев stp Общалка 18 05.07.2010 21:26

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0