Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Водномоторная тематика > Около водные вопросы > Законодательство

Законодательство Какими законами, правилами, приказами Мы обязаны руководствоваться

Відповідь

LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.06.2020, 08:06   #1 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 304
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
Типово Re: Відмінити реєстрацію маломірних човнів

От полюбляю я такі страшні історії... про "мужикі пєрєрбралі воткі, втройом на надувнухє"... хто їм дохтєр? це ж просто єстєствєний атбор так проходить... утонулі, дітей не наробили, мутація не пролонгована, у тварин теж так.
Але то таке.... Мене у всіх цих історіях завжди хвилює питання - от як люди на яхтах, навколо світу, бєз канца-оліхсандрова... бєз тєхасмотра... без "прав на вождєніє судна" (якщо яхта своя власна)... Якось самі дають собі раду... Власний досвід... Лайф експіріанс... Морська практика... Як весь світ так неправильно живе? Чому вони такі дурні? Об їх жи пісапасності бєспакоімся!
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
SailingSweden (05.06.2020), Shel (05.06.2020)
Старий 05.06.2020, 21:16   #2 (permalink)
Новичок

Псевдо: Anatol
Карапь: Sailing Yacht 30 ft
Дописи: 17
Поблагодарили 51 раз(а) в 9 сообщениях

Цитата:
Допис від Oleksii Переглянути допис
от як люди на яхтах, навколо світу, бєз канца-оліхсандрова... бєз тєхасмотра... без "прав на вождєніє судна" (якщо яхта своя власна)... Якось самі дають собі раду... Власний досвід... Лайф експіріанс... Морська практика... Як весь світ так неправильно живе? Чому вони такі дурні? Об їх жи пісапасності бєспакоімся!

Люто плюсую! Прийде час і у нас люд зрозуміє, що кожен, перш за все, має сам нести за себе відповідальність.
SailingSweden зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.06.2020, 23:54   #3 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Ярослав
Звідки Ви: Киев
Карапь: Крым
Дописи: 3.675
Поблагодарили 2.857 раз(а) в 1.080 сообщениях

Цитата:
Допис від Oleksii Переглянути допис
От полюбляю я такі страшні історії... про "мужикі пєрєрбралі воткі, втройом на надувнухє"... хто їм дохтєр? це ж просто єстєствєний атбор так проходить..

Отже, Вы пропонуєте, якщо накидались та почали тонути, то й хєр з ними, єстстєственний отбор? Навіть дикі звірі один одного спасають, дивитись як людина гине то якось не по-людськи... Хай би там що не було...
AlexGrom (09.06.2020), vlad2002 (09.06.2020)
Старий 09.06.2020, 01:09   #4 (permalink)
Модератор

Псевдо: Александр
Звідки Ви: Стольный град
Карапь: маломерные и не только
Дописи: 24.740
Поблагодарили 9.438 раз(а) в 2.520 сообщениях

было дело в Сорокашах...таких троих с надуваса ...в усмерть самоизумленных...короче не дал утонуть...и имхо третий бы точно утоп если б в южанке круга не было... всю жизнь вожу

не знаю как, но руки всего две...и двоих успел своими руками схватить и дать закрепиться на борту...а третий поплыл за сдувающейся лодкой...круг его догнал)) а вот его лодка ...утонула
AlexGrom зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.06.2020, 06:50   #5 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Карапь: WATERLAND
Дописи: 304
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях

Цитата:
Допис від Ярослав JK Переглянути допис
Отже, Вы пропонуєте, якщо накидались та почали тонути, то й хєр з ними, єстстєственний отбор? Навіть дикі звірі один одного спасають, дивитись як людина гине то якось не по-людськи... Хай би там що не було...

Нє, спасати нада, спасати буду. Але рішення про це буду приймати я і тільки так, щоб не втопитися самому і не втопити інших членів своєї команди. Це - гарна морська практика. Так само, як і рятувати життя - то безплатно, а рятування майна - може бути і платне, можу і відмовитися. І це норм.
Тим більше - троє на надувнухє довжиною 3м. Навіть тверезі. Вони НА ШО розраховували? Вирогідність повернення на берег - 30%. Якщо бухіє - 8%. ))))
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Sergey_Kiev (09.06.2020)
ВідповідьПереход на главную страницу

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Плавання на маломірних суднах у м.Києві stp Законодательство 30 31.05.2017 18:34
Скасувати реєстрацію та щорічний техогляд малих суден (човнів) KASIM111 Регистрация, техосмотр, права и т.д. 32 12.05.2016 22:37

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:03.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0