Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Водномоторная тематика > Около водные вопросы > Законодательство

Законодательство Какими законами, правилами, приказами Мы обязаны руководствоваться

Відповідь

LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.06.2020, 09:55   #1 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
Типово Re: Відмінити реєстрацію маломірних човнів

а ще я знаю, що два здорових мужика самостійно (!) третього на борт яхти 40-фит підняти не можуть. це правило. нас так вчили, казали "навіть не розраховуйте що піднімете самостійно, самі втопитесь нах"

Добавлено через 6 минут
Цитата:
Допис від friggy Переглянути допис
Ну что вы в самом деле. Чтобы на борту что-то было, нужно закрепить это в требованиях и проверять наличие. Не раз в год или в два и не по фотографии. А по факту и часто. .

Жілатільно єжєднєвно. А хто провєрку пропустіл - на пєрвьій раз штраф. Потом отбірать "права". На трєтій раз - канфіскація. І васчє - всьо отобрать і подєліть.
а на діком западє - ложь, драгс і мужєложєство. Тільки - повторю - там купа і чартерних, і власних яхт - і всі живуть без цього "тіхасмотра" якось. В Середиземному морі в сезон - під міліон (!!!) яхт. І всє бєс тіхасмотра "по факту і часто" )))
... і при отриманні борта в чартер - я сам все перевіряю. А при здачі човна назад - представних чартерної компанії. Всьо.
Oleksii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
ВідповідьПереход на главную страницу

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Плавання на маломірних суднах у м.Києві stp Законодательство 30 31.05.2017 18:34
Скасувати реєстрацію та щорічний техогляд малих суден (човнів) KASIM111 Регистрация, техосмотр, права и т.д. 32 12.05.2016 22:37

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:26.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0