![]() ![]() |
|
![]() |
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Oleksii
Звідки Ви: Kyiv
Карапь: WATERLAND
Дописи: 303
Поблагодарили 291 раз(а) в 107 сообщениях
|
![]()
Сокар не бодяжить. Ніколи. В Україні є ТРИ гарантовані (!) мережі, які мають по всій країні єдину (!) власну (!) систему постачання палива та контролю. Запамінайті - ОККО, Шелл, Сокар. Ніплагадаріті. Я не кажу, що інші оператори завжди продають ге. Але ці троє - завжди продають "своє" і завжди контролюють поставки централізовано. І навіть, якщо Ви заправитесь в КриЖОПОлє на Сокарі - то паливо там буде те саме, що і в Києвах. А на якому-небудь ВОГі (КЛО, Паралєлі чи Попіндікулярє) - в Києві може бути паливо норм, а у Рогє (крівом на 73%) може бути інший канал поставок. Чи васчє - франшиза. Чи ще гірше - родіна чувака, який члєном по клавішам грає. І так, Сокар це державна азербайджанська компанія. І так, Сокар взяв стандарт "будувати точку за 2 ляма" (до того - всі будували не дорожче ляма). І да, на Сокарє, якщо вспливе "бодяга" - думаю, винуватцю обріжуть пальца... Чи шо там у муслімів обрізають....)))))) Карочь - грати на піанінє вже буде НІЧИМ...))) А відносно різниць у вартості - то порахуйте вартість палива на Сокарі (там постйіно знижки 1-2 навіть 3 гривні), і вартість Ваших паливних дизельних форсунок. У мене бак 80 літрів. Заправка баку - 2000 грн. Ну куплю я бодягу на 2-3 гривні дешевше. Ну буде це бак за 1850-1900 грн.... І шо мене це врятує? 1 розпилювач мій коштує 500 доралов. Міріканскіх!... Зате там сортіри чисті. І кава. І чай. І Сокар (наприклад) - на-ша-ру на початку війни наших військових годував. То я рахую - шо я особисто такім муслімам я винен. Ім. А нє Бєнє. Я на ОККО я передачі від "дядюшкі Ляо" отримую. (міст-експрес). Теж зручно. А на БДСМє ))) - тільки газ у балон для плити в човен заправляю. бо більше ніхто його не заправляє.... |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Правление, модератор
Псевдо: Андрей
Звідки Ви: г.Герой Киев
Карапь: ой на многом.....
Дописи: 27.621
Поблагодарили 16.083 раз(а) в 3.524 сообщениях
|
![]()
Бред какой-то ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Україна
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.685
Поблагодарили 7.178 раз(а) в 3.166 сообщениях
|
![]()
Я звичайно ж не на 100%
Але заходять цистерни без логотипа, або якоїсь абревіатури. З ранку як раз їду на роботу, виїзжають пусті сокар. Після них заходять без номерні , виходитять з території. Після них вже виходять цистерни з сокар. Можливо що то просто найомні пеневозчики.Вобщим хто зна що там робиться. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
![]() Моя паливна апаратура знає. Вона, здається, на 2750 бар. )))) Є просте правило українського дизелиста. Складається з трьох слів. - окко-шелл-сокар. Баку палива вистачає на 800 км, а за 800 км ти на одну з них натрапиш, навіть якщо поїхав в Їбєня....))) Добавлено через 3 минуты
Більшість освічених людей навіть в бога не вірять. "А єто штука посільнєє Фауста Готе будєт" (с). І посильніше бренду заправки.))) Ятакдумаю... (с) Ви живете у вільній країні. Маєте право витрачати гроші де Вам заманеться. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Борис
Звідки Ви: Киев.Русановка
Карапь: Прогресс 4
Дописи: 2.139
Поблагодарили 893 раз(а) в 321 сообщениях
|
![]()
Заправляюсь На Киквидзе
(заправка левая АСА) 95р -25.75 Разницу с окко итд я не слышу,вижу,тяга или какие еще жопомеры есть. Если на сетевых то стараюсь upg 100 й и Аnp тоже 98й Не агитирую но В святую веру в бренд заправки - неверю. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Артур
Звідки Ви: Херсон
Карапь: BRP Spark
Дописи: 3.032
Поблагодарили 1.065 раз(а) в 406 сообщениях
|
![]()
У меня газ метан. Бенз мне для заводки.
А на работе когда Глушко закрыли перешли на шел. И все с пеной у рта доказуют что жрет на литр полтора меньше. На больших растояниях прям заметно. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
Активный участник
|
![]()
Так, у мене Дельфай (нажаль), він із сучасних - самий "прецезійний". ТОму з якістю дизпалива - не експерементую. В дизелях достатньо 1 раз "зекономити" і попадеш "па полной праграмє". Одна "дешева" заправка - і всьо.(((
|
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
P_Petrovich (08.04.2021),
Евгений (Киев) (08.04.2021)
|
![]() |
#10 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: den380
Звідки Ви: kyiv.ua
Карапь: -
Дописи: 503
Поблагодарили 250 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Заправляюсь только на ОККО. Бензин 95 EURO (обычный, "продвинутый" у них PULLS зовется). Мотор 2.4 атмосферник.
На последнем ТО по регламенту была замена свечей. Свечи выкрутили, посмотрели и поставили на место (95тык). Но мастер рекомендовал менять заправку. Кода сказал про ОККО, скозал что в последнее время есть на них жалобы. Я в раздумье. Никого ни к чему не агитирую, просто для информации. По цене на ОККО, с моими персональными скидками за много лет, получается сравнимо с "нонеймами". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Andrey
Звідки Ви: Черкаси
Карапь: Finval475evo YAMAHA 60
Дописи: 5.617
Поблагодарили 2.984 раз(а) в 1.056 сообщениях
|
![]()
Последние годы пользую дизель.По ОККО есть траблы.У знакомых зимой замерзла. ![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Вовчик (08.04.2021)
|
![]() |
#12 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: игорь
Звідки Ви: прилуки
Карапь: крим
Дописи: 2.532
Поблагодарили 1.440 раз(а) в 440 сообщениях
|
![]()
В зимовий період на окко стоять скляні колби,з різними типами дизеля.Під'їхав,подивився,що зимова при -15 мутна,готова до загущення,а пульс,як сльоза чиста.Просто в цьому році був чималий мінус. Востаннє редагував stp: 08.04.2021 о 17:16. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Евгений (Киев) (08.04.2021)
|
![]() |
#13 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень, модератор
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: в подписи
Дописи: 19.418
Поблагодарили 17.580 раз(а) в 6.203 сообщениях
|
![]()
Блин... Надоело читать про скидки уравнивающие цены. 1. БРСМ, Авантаж7, Маршал - никак не нонейм заправки. Они такие же сетевые как и СОКАР, ОККО, WOG и т.д. 2. С любой скидкой на ОККО у вас не получится цена как на Авантаже. А у БРСМ тоже есть скидки, про которые вы просто ничего не знаете.
![]() |
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#14 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
![]()
А мне не нужно "как на Авантаже". И дельфаевской аппаратуре моей не нужно "как на Авантаже". А ж.па моя любит сортирьі, как на ОККО и на Сокаре, а "как на Авантаже" - почему-то не любит.... И за все єто я готов переплатить 100 грн на 2000-гривневом платеже за полньій бак. Более того - я еще чуть-чуть денех даю заправщику... "Живешь - дай жить другим" (с) |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: den380
Звідки Ви: kyiv.ua
Карапь: -
Дописи: 503
Поблагодарили 250 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
я не сказал такие же, я сказал сравнимые.
немного цифр: крайняя заправка 24.03.2021 залил 50 л, заплатил 1393 грн, что дает 27.86 грн/л. Меня цена устраивает, и находится заправка удобно, с точки зрения моей логистики. Какая цена у Вас получается на БРСМ, Авантаж7, Маршал? А вот то, что касается что на ОККО бензин самый лучший, так я и пишу, что не все так однозначно. Если вас так больше устроит, "такое же гавно, как и везде" :) Раньше, когда можно было ездить в Европу ;), даже после венгерских заправок расход по трассе у меня падал на 1-1,5 литра. Как-то так. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Евгений
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
![]()
Если подбить "сухой остаток" , то получается , Итого : примерно тоже самое что в вопросе о борьбе с коронавирусом.
Нет системного подхода и контроля со стороны государства ! У всех соседних стран(кроме восточного ) с ГСМ всё Ок. И в диктатуре и в демократиях. И расход сразу же ощущается . Меньший почему-то |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) |
Правление
Псевдо: Вячеслав
Карапь: Финвал 475
Дописи: 7.068
Поблагодарили 11.362 раз(а) в 2.168 сообщениях
|
![]()
Блин, какую чушь вы несете, просто шок. Уверен, что я заправляюсь практически больше каждого из вас. Одна карта на ВОГе, вторая на БРСМ, не вижу никакой разницы, не было ни разу никакой проблемы. Бизнес сам себя контролирует лучше всякого государства.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
Псевдо: Евгений
Карапь: 3,60
Дописи: 3.105
Поблагодарили 1.186 раз(а) в 481 сообщениях
|
![]()
Почему тогда пробег на одном и том же объеме топлива, на одном и том же авто разный ? |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
AlexGrom (08.04.2021)
|
![]() |
#19 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Клубень
Псевдо: Роман
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.421
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
|
![]()
Може тому що недоливають? Чи бадяжать? Добавлено через 16 минут [QUOTE=Oleksii;583169]Сокар не бодяжить. Ніколи. В Україні є ТРИ гарантовані (!) мережі, які мають по всій країні єдину (!) власну (!) систему постачання палива та контролю. Запамінайті - ОККО, Шелл, Сокар. Ніплагадаріті. Я не кажу, що інші оператори завжди продають ге. Але ці троє - завжди продають "своє" і завжди контролюють поставки централізовано. І навіть, якщо Ви заправитесь в КриЖОПОлє на Сокарі - то паливо там буде те саме, що і в Києвах. А на якому-небудь ВОГі (КЛО, Паралєлі чи Попіндікулярє) - в Києві може бути паливо норм, а у Рогє (крівом на 73%) може бути інший канал поставок. Чи васчє - франшиза. Чи ще гірше - родіна чувака, який члєном по клавішам грає. І так, Сокар це державна азербайджанська компанія. І так, Сокар взяв стандарт "будувати точку за 2 ляма" (до того - всі будували не дорожче ляма). І да, на Сокарє, якщо вспливе "бодяга" - думаю, винуватцю обріжуть пальца... Чи шо там у муслімів обрізають....)))))) Карочь - грати на піанінє вже буде НІЧИМ...))) Сорі несенітниця повна! Ви хоть знаєте як і де, ті три бренди зберігають своє паливо, як воно потрапляє в Україну. Де вони його беруть, там просто кращий контроль за якісттю, і свої лабороторії які можуть перевірити ту якість. Я працював в нафтовій компанії, і бачив як де і коли воно все зберігається перевозиться і береться. Особисто бачив як в нашій компанії брали паливо такі бренди як вог і окко. Бензовози сокар бачив на кременчузькому заводі. Коли спитав у шефа, він посміявся і сказав поки я тут заправляйся на наших азс. Да і паливо ми зберігали в Мукачево, Миколаєві, Дніпрі, Новоград Волинському. Такшо де ближче там його і брали, і ми купували коли проблеми з поставками.
![]() |
![]() |
#20 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
Активный участник
|
![]()
[QUOTE=Роман 37;583256]Може тому що недоливають? Чи бадяжать?
Добавлено через 16 минут
Так, знаю. Контактую з директором найбільшого оператора, обслуговуючого колонки на АЗС (воно там регламентне, періодичне, заміна фільтрів та ін). Так що (за необхідності - можу назвати приблизну кількість реалізованого пального за добу по більшості мережевих АЗС. Наприклад, найбільша с Україні АЗС, Сокарівська, вища мосту ПАтона (забув у кого вони її купили) на 12 колонок - 60 тон на добу). І казки про "недолив палива" - теж спростовую, більшість мережевих АЗС цим давно не займаються, немає сенсу. Просто багато людей досі живуть спогадами минулого. У когось це спогаді про "вкусноє советское мороженое, колбасу по два-двацать і т.п.", а у когось на кшталт "я колись там працював"... Я, наприклад, до сьогодняшнього дня ПРЕКРАСНО вмію фотоплівку в фотобачок заправляти (бо колись працював) - і шо? Це ЗАРАЗ хіба аргумент? І сертифікати на паливо - давно мережеві АЗС не підробляють, бо "боляче це". І вірогідність того, що паливо по документах польське, а насправді кременчузьке - думаю, практично нульова (тому що в разі попадалова, штраф накладається на весь об*єм всієї мережі, а не на АЗС. А там - єдина юрособа і код ЗКПО). Ну і відносно газу.... Паливо на ОККО і Сокарі - ЗАВЖДИ імпортне (повторю - це політика компанії), а газ на ВСІХ українських АЗС - український. І в кінці, відносно гарантій шефа... А шефу Вашому виріти можна? Бо старік-Мюллєр казав, що "вєрить нельзя" (с) )))) Мій висновок: Дешевого палива шукати - себе обманювати. ЗАправлятися треба там, де: - самий чистий сортір, - самий дорогий кавовий автомат, -свіжі круасани, - сертифікати на паливо висять на видному місці, -і з вами - вітаються біля колонки. Тоді і недоливу не буде, і бодяжити не будуть. Але ця гарантія - закладена в ціну товару. А зекономлена на дешевій заправці сума - еквівалентна часто вартості кави, при наявності ризиків не доїхати... Востаннє редагував Oleksii: 09.04.2021 о 08:34. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Мітки |
anp , shell , АЗС , КЛО , Лукойл , Рось , ТНК , укрнафта , Укртатнафта |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|