![]() |
Re: Хочу себе такую машину.
Цитата:
|
Товарищ купил джип, на фото все приятно, крыло поменять. Переваривали всю четверть в итоге. Американцы - лотерея, где-то 50/50. А вероятность получить без катализаторов больше 50%
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
За два года у моих друзей 4 машины оттуда, и все на виду: Акура, бмв и3 15-го года, Хонда црв 19-го года, бмв х3 20-года. Мне просто пока менять не нужно, устраивает) а так бы тоже, наверное, подбирал бы там. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Пс доречі задав питання по фольксу що конкретно зняли ( так як людину знаю пиздіти не буде) відповість скину скрін розмови. |
Завтра привезут Авто моего сотрудника из Одессы, приплыло (пришло) 26.12.2021. Я думаю послезавтра увижу его. Будем надеятся чтобы хотя бы кузов доехал, с такими раскладами.
По приезду отпишусь. Если позволит скину фотки. |
Цитата:
ПС Часто посещаю гаражи на Квитневом - такого насмотрелся... ППС Из Пакистана у нас есть машины? https://www.youtube.com/watch?v=wUB7dUjFGIM&t=63s :-) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вирізаних не бачив і не чув.Піду бухну.
|
Цитата:
Спочатку писав про те, що купувати у Америці, це лотерея. Ну, потім спитав, може є можливість привезти щось нормальне :-) ПС По темі. Крузак 70 то є дуже особлива байда. Купувати за 10 нема бажання, там ще доведеться як мінімум 2-3 закинути на виправлення кривих кацемб. Краще взяти щось таке с живим кузовом, та самому зробити двигуна. Може, у кого є хто бажає продати подібне? :-) Про яке авто мова https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_..._26897519.html Хто розуміє що це таке та що воно може :-) Але по цій об'яві дорого, апріорі треба вважати, що буде замінено усе... |
Цитата:
|
Ярослав,дякую,тепер зрозуміло.Можна було подивитися на форумі,чи є хто з Прилук( а це я),і можна було б подивитися ваше авто і все про нього вам розповісти,а потім прийняли б рішення їхати чи ні.Я сам звертався до одноклубників,і до мене зверталися.На мою думку це самий дружелюбний клуб.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:27. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010