![]() |
Re: Подвесной мотор на длинномере. + -
Я думаю це правильне рішення.
використовуючі двигун на 0,5 потужності з добрим гвинтом,можно отримати задовільні результати по швидеості та економічності,це перевірено ще на Віхрях.Якщо зможеш дістати дизельний янмар Д36 або Д40 то це буде гарно,в Одесі є людина,котра возить.Гарного сезону.:cool2: |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Fix, Саш, а какой диаметр винта для твоей 40 будет мах? В плане возможности установки
|
КТМОВ--, Лёха, ещё не задавался таким вопросом. :neznayu:
|
Fix, тоже думаю что будет огонь!себе хотел подобный)));-)только вот мне шаг меньше нужен был.
|
Цитата:
Рекомендую максимальний діаметр взяти за основу, маючи уже деякі результати викласти на форумі і ми порадимо на чому зупинитись. Я собі таким чином підбирав гвинти і зараз маю два 3-х лопастних та два 4-х лопастних,4-х лопастні показують кращий результат ніж 3-х лопастні,но враховуючи наші "космічни" швидкості на це можно не звертати уваги. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Треба мати гвинт, який дає змогу крутити номінальні обороти двигуна, но я раджу мати "важкий" гвинт, він не дає двигуну крутити номінальні обороти, но на оборотах експлуатації 2000-3000 він буде мати невелику перевагу в швидкості та економії палива та моторесурсі двигуна.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:41. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010